Σύγκρουση τρένων στην Αλεξάνδρεια: Στους 42 ανήλθαν οι νεκροί, ξεπέρασαν τους 130 οι τραυματίες

Σύγκρουση τρένων στην Αλεξάνδρεια: Στους 42 ανήλθαν οι νεκροί, ξεπέρασαν τους 130 οι τραυματίες Facebook Twitter
0

Τους 42 έφτασε πλέον ο αριθμός των νεκρών ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 133 από το δυστύχημα που συνέβη χθες Παρασκευή όταν δύο επιβατικές αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν μετωπικά στην πόλη της Αλεξάνδρειας, στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Η σύγκρουση συνέβη στις 14.15 το μεσημέρι τοπική ώρα (15.15 ώρα Ελλάδας), κοντά στον σταθμό Χορσίντ. Είχε ως αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί η μηχανή του ενός τρένου και δύο βαγόνια από το άλλο, σύμφωνα με την Αρχή Σιδηροδρόμων της Αιγύπτου.

Ο υπουργός Μεταφορών Χισάμ Αραφάτ τόνισε το δυστύχημα οφείλεται σε «ανθρώπινο λάθος», χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο πρόεδρος Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι έδωσε εντολή στις αρχές να εντοπίσουν τους υπεύθυνους για το δυστύχημα, προκειμένου να «λογοδοτήσουν», σύμφωνα με το προεδρικό γραφείο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Διεθνή / To μοναδικό παιδί της Παλαιστίνιας γιατρού που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς, θα μεταφερθεί στην Ιταλία για να υποβληθεί σε επέμβαση

Ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις δοθούν οι αναγκαίες άδειες και πως ο Αδάμ θα μεταφερθεί στην Ιταλία συνοδευόμενος από την θεία του και τα παιδιά της
LIFO NEWSROOM