Γιατί η Μάργκοτ Ρόμπι χαστούκισε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην οντισιόν της ταινίας «Ο Λύκος της Wall Street»

Γιατί η Μάργκοτ Ρόμπι χαστούκισε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην οντισιόν της ταινίας «Ο Λύκος της Wall Street» Facebook Twitter
1

Το περιοδικό Time κυκλοφόρησε την λίστα «The Most Influential 100 People» με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς, στην οποία ως είθισται τα προφίλ όσων περιλαμβάνονται γράφουν άλλοι διάσημοι. Στην περίπτωση της ηθοποιού Μάργκοτ Ρόμπι, από την Αυστραλία, το εγκώμιο τής έπλεξε ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street»- το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο Χόλιγουντ. 

Ο διάσημος σκηνοθέτης, που ρωτήθηκε πώς είναι η Μάργκοτ Ρόμπι, αφού την χαρακτήρισε «κωμική ιδιοφυΐα» συγκρίνοντάς την με κλασικές ηθοποιούς του Χόλιγουντ, αποκάλυψε και μια μικρή άγνωστη ιστορία για το πώς κέρδισε μια θέση στην ταινία του. Όπως είπε ο ίδιος, αυτό που τον έπεισε πως η Ρόμπι ήταν η κατάλληλη για τον ρόλο ήταν η «μοναδική αυθάδεια» που έχει. Που στην προκειμένη περίπτωση, εκδηλώθηκε μέσα από ένα δυνατό χαστούκι που έδωσε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. «Κλείδωσε τον ρόλο της στον Λύκο της Wall Street από την πρώτη κιόλας συνάντησή μας, με το να σύρει και μετά να χαστουκίσει στο πρόσωπο τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ένας αυτοσχεδιασμός που μας άφησε όλους κατάπληκτους», αναφέρει ο σκηνοθέτης. 

Η Ρόμπι είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο συμβάν σε μια συνέντευξή της στο Harper's Bazaar το 2015, τονίζοντας πως δεν είχε αρθρώσει ούτε λέξη στη σκηνή αυτοσχεδιασμού με τον γνωστό ηθοποιό. «Μέσα μου σκεφτόμουν, "Έχεις κυριολεκτικά 30 δευτερόλεπτα ακόμη μέσα σε αυτό το δωμάτιο και αν δεν κάνεις κάτι εντυπωσιακό, δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα από όλο αυτό. Είναι ευκαιρία που σου παρουσιάζεται μια φορά στη ζωή σου, απλώς άρπαξέ την"», είχε πει τότε η Αυστραλή ηθοποιός, σχετικά με τον αυτοσχεδιασμό.

Έτσι, όταν της ζήτησαν να πλησιάσει και να φιλήσει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, που υποδυόταν τον Τζόρνταν Μπέλφορτ, η Ρόμπι αποφάσισε να κάνει το εντελώς αντίθετο. «Το μυαλό μου έκανε ένα κλικ και ξαφνικά, μπαμ! Τον χτύπησα στο πρόσωπο. Και μετά ούρλιαξα, "Άντε γαμήσου!". Και αυτό δεν είναι καθόλου στο σενάριο. Επικράτησε μια νεκρική σιγή και εγώ πάγωσα», θυμάται η Ρόμπι. «Μετά, εντελώς ξαφνικά, ο Μάρτι και ο Λίο ξέσπασαν σε γέλια. Ο Μάρτι είπε, "Αυτό ήταν υπέροχο!" και ο Λίο έλεγε, "Χτύπα με ξανά!"», προσθέτει. 

Με πληροφορίες από Mashable

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κολοσσαίο: Τούνελ 2.000 ετών που χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά οι αυτοκράτορες, ανοίγει για το κοινό

Πολιτισμός / Κολοσσαίο: Τούνελ 2.000 ετών που χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά οι αυτοκράτορες, ανοίγει για το κοινό

Γνωστό ως «Διάδρομος του Κόμμοδου», το τούνελ μήκους 55 μέτρων κατασκευάστηκε κάτω από το αμφιθέατρο, ώστε οι αυτοκράτορες και οι εκλεκτοί τους καλεσμένοι να φτάνουν στις αυτοκρατορικές θέσεις χωρίς να αναμειγνύονται με το πλήθος
LIFO NEWSROOM
Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε μέρος κιονόκρανου που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Πολιτισμός / Από τη Γερμανία στην Αρχαία Ολυμπία: Επαναπατρίστηκε κιονόκρανο που είχε απομακρυνθεί παράνομα

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Πολιτισμού, ο επαναπατρισμός του κιονόκρανου κατέστη δυνατός χάρη στην ευαισθησία και το θάρρος μιας Γερμανίδας, η οποία το κατείχε από τη δεκαετία του 1960, μετά από περισυλλογή του από την περιοχή του Λεωνιδαίου
LIFO NEWSROOM
Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

Πολιτισμός / Οι No Doubt επανενώνονται για μια σειρά εμφανίσεων στο Sphere του Λας Βέγκας

«Το να το κάνω αυτό με τους No Doubt μοιάζει σαν να επιστρέφω στο παρελθόν για να ξαναζήσω την ιστορία μας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούμε κάτι εντελώς καινούργιο με τρόπους που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.», δήλωσε η Gwen Stefani
LIFO NEWSROOM
Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια: Συνέχεια, ανανέωση και συνέργειες με φορείς και παραγωγούς

Πολιτισμός / Το Δημοτικό Θέατρο Ολύμπια ανοίγει ξανά τις πόρτες του μετά την ανακαίνιση

Παρά τον χαμηλό προϋπολογισμό στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της φετινής σεζόν περιλαμβάνονται αφιερώματα στους Μίκη Θεοδωράκη και Μάνο Χατζιδάκι αλλά και παραστάσεις όπερας, μπαλέτου και τζαζ.
LIFO NEWSROOM
Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο νέο «Ocean's Eleven»

Πολιτισμός / Μπράντλεϊ Κούπερ και Μάργκοτ Ρόμπι συμπρωταγωνιστές στο prequel του «Ocean's Eleven»

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας αναλαμβάνει ο δημιουργός του «Twisters», Λι Άιζακ Τσουνγκ, που παίρνει τη θέση του Τζέι Ροουτς, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για τη θέση του σκηνοθέτη
LIFO NEWSROOM
Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Πολιτισμός / Από τη φάβα της Σκοπέλου έως τα Κέδαρα της Ημαθίας: 11 νέες ζωντανές παραδόσεις στο Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, δήλωσε ότι η ένταξη των νέων στοιχείων «αναδεικνύει την πολιτιστική πολυφωνία των ελληνικών κοινοτήτων και ενδυναμώνει τη συλλογική μνήμη και τη βιωσιμότητα του πολιτισμού μας»
LIFO NEWSROOM
Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM