Ο Χάρισον Φορντ αποκαλεί τον εαυτό του "ανόητο" μετά την γκάφα με το αεροσκάφος του

Ο Χάρισον Φορντ αποκαλεί τον εαυτό του "ανόητο" μετά την γκάφα με το αεροσκάφος του Facebook Twitter
0

Σε ηχογράφηση που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Χάρισον Φορντ ακούγεται να αποκαλεί τον εαυτό του «schmuck», κάτι που αποδίδεται ως «ηλίθιος» ή «ανόητος» , μετά την προσγείωση του αεροσκάφους του τον περασμένο μήνα, σε λάθος διάδρομο, όπου περίμενε να απογειωθεί εμπορικό αεροσκάφος Boeing 737 της American Airlines με 116 επιβάτες.

Το παρολίγο ατύχημα συνέβη το αεροδρόμιο John Wayne στο Orange County της Καλιφόρνια, όπου ο διάσημος ηθοποιός έπρεπε να προσγειώσει το μονοκινητήριο αεροσκάφος του στον αεροδιάδρομο 20L, αλλά αντ’ αυτού προσγειώθηκε σε άλλον διάδρομο, όπου βρισκόταν το, Boeing , έτοιμο για απογείωση.

 «Είμαι ο ανόητος που προσγειώθηκε στον αεροδιάδρομο» ακούγεται να λέει ο 74χρονος ηθοποιός σε ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας, λίγο μετά το περιστατικό στις 13 Φεβρουαρίου.

Ο ελεγκτής ακούγεται να ζητά το όνομα και τον αριθμό της άδειας πιλότου από τον Φορντ, λέγοντάς του να ηρεμήσει και ότι  «It's no big deal». «Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα,» ήταν η απάντηση του ηθοποιού.

Ο σταρ του Ιντιάνα Τζόουνς και του Star Wars, εμφανίζεται να αναρωτιέται, «αν υπήρχε κάποιο αεροσκάφος κάτω από μένα» και να ζητά συγγνώμη για τη λάθος προσγείωση.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιοδικό Monocle επέλεξε τους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο.

Πολιτισμός / Το Monocle επέλεξε τους Αθηναίους Point Supreme ως το καλύτερο αρχιτεκτονικό γραφείο για έργα κατοικίας στον κόσμο

Στην ίδια λίστα που περιλαμβάνει 50 βραβεία για ανθρώπους και έργα που επιδιώκουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και που βοηθούν στη δημιουργία κοινοτήτων συναντάμε και ένα αθηναϊκό βιβλιοπωλείο.
NEWSROOM
Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού

Πολιτισμός / Η Άννα Κοκκίνου διαβάζει τον «Μοσκώβ-Σελήμ» του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στο ΚΠΙΣΝ

Η Άννα Κοκκίνου συνεργάζεται με τον Νίκο Βελιώτη και διαβάζει το τελευταίο και, κατά γενική παραδοχή, σπουδαιότερο διήγημά του Γεωργίου Βιζυηνού την Κυριακή στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.
NEWSROOM