LIVE!

Εκπρόσωπος του Τραμπ απαντά γιατί δεν έγινε χειραψία μεταξύ του αμερικανού προέδρου και της Μέρκελ

Εκπρόσωπος του Τραμπ απαντά γιατί δεν έγινε χειραψία μεταξύ του αμερικανού προέδρου και της Μέρκελ Facebook Twitter
1

Ο εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την ιδέα ότι ο αμερικανός πρόεδρος αρνήθηκε εσκεμμένα να σφίξει το χέρι της Άνγκελα Μέρκελ μπροστά στις κάμερες την Παρασκευή, κατά τη συνάντηση που είχαν στην Ουάσινγκτον.

«Δεν νομίζω πως είχε ακούσει την πρόταση» της γερμανίδας καγκελαρίου, όταν εκείνη πρότεινε στον Ντόναλντ Τραμπ να κάνουν άλλη μία χειραψία έπειτα από αίτημα των φωτογράφων, ενώ οι δύο ηγέτες κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου, δήλωσε σήμερα ο Σον Σπάισερ στην ιστοσελίδα του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.

Είτε ο αμερικανός πρόεδρος δεν άκουσε, είτε αγνόησε την πρόταση της Άνγκελα Μέρκελ, η υπόθεση θεωρήθηκε από τα γερμανικά ΜΜΕ ενδεικτική του γενικότερου κλίματος της συνάντησης, όπου αναδείχθηκαν σαφώς οι διαφορές ανάμεσα στους δύο ηγέτες σε διάφορα θέματα, όπως η μετανάστευση, το εμπόριο και οι αμυντικές δαπάνες στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.


Η εφημερίδα Bild αναφέρει σήμερα πως είναι «απίθανο» ο Ντόναλντ Τραμπ να μην άκουσε την πρόταση της καγκελαρίου που καθόταν ακριβώς δίπλα του και υπενθυμίζει πως καθ΄όλη τη διάρκεια της σκηνής δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα.

Διεθνή
1

LIVE!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Διεθνή / «Αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι»: Η δήλωση του Shia LaBeouf που πυροδότησε αντιδράσεις

Ο Shia LaBeouf μίλησε σε συνέντευξή του στον Andrew Callaghan για την πρώτη του σύλληψη στη Νέα Ορλεάνη, δηλώνοντας «αν αυτό είναι ομοφοβικό, τότε είμαι», λίγο πριν συλληφθεί ξανά κατά τη διάρκεια του Mardi Gras. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media και επανέφεραν στο προσκήνιο το ταραχώδες δημόσιο προφίλ του ηθοποιού.
THE LIFO TEAM
«Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Διεθνή / «Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Ιρανοί σκηνοθέτες και δημιουργοί της διασποράς τοποθετούνται δημόσια μετά τον θάνατο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, μιλώντας για «το τέλος ενός 47χρονου εφιάλτη», αλλά και για την αβεβαιότητα που ακολουθεί. Δηλώσεις, ανοιχτές επιστολές και αναρτήσεις στα social media φωτίζουν τη σύνθετη στάση της ιρανικής πολιτισμικής κοινότητας απέναντι στις εξελίξεις.
THE LIFO TEAM
Chet Hanks: «Free me» από την Κολομβία – Μπλόκο επιστροφής λόγω διαβατηρίου

Διεθνή / Ο Chet Hanks και το ελληνικό διαβατήριο που τον κράτησε στη Μεντεγίν

Ο Chet Hanks δήλωσε μέσω Instagram ότι παραμένει στην Κολομβία λόγω προβλήματος με το διαβατήριό του. Ο 35χρονος ηθοποιός και ράπερ, γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson, εξήγησε ότι ταξίδευε με το ελληνικό του διαβατήριο και δεν είχε μαζί του το αμερικανικό, γεγονός που δυσκολεύει την επιστροφή του στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ LIVE

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή - Live: «Μην εμπλακείτε» - Η Τεχεράνη προειδοποιεί τις ευρωπαϊκές χώρες

Όλες οι εξελίξεις - Το Ιράν έπληξε αμερικανική βάση στο Μπαχρέιν - Ο στρατός του Ισραήλ εξέδωσε νέα διαταγή εσπευσμένης απομάκρυνσης των κατοίκων δεκάδων κοινοτήτων στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΚΥΠΡΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΒΑΣΗ RAF

Διεθνή / Κύπρος: Από τον Λίβανο εκτοξεύθηκαν τα drones που έπληξαν τη βάση Ακρωτηρίου – Πιθανή εμπλοκή της Χεζμπολάχ

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής και οι κυπριακές αρχές ανέφεραν ότι το πρωί της Δευτέρας αναχαιτίστηκαν ακόμη δύο drones που κινήθηκαν προς την κατεύθυνση των βρετανικών βάσεων
THE LIFO TEAM
ΜΑΚΡΟΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Μακρόν: Η Γαλλία αυξάνει το πυρηνικό της οπλοστάσιο – Στην «πυρηνική ομπρέλα» και η Ελλάδα

Η ένταξη της Ελλάδας στη γαλλική πρωτοβουλία συνδέεται με τη στενή αμυντική συνεργασία Αθήνας και Παρισιού, η οποία αναμένεται να ανανεωθεί τον Απρίλιο, κατά την προγραμματισμένη επίσκεψη του Μακρόν στην Αθήνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια