Τραμπ και Φάρατζ ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις στο Twitter για τις σχέσεις ΗΠΑ-Βρετανίας

Τραμπ και Φάρατζ ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις στο Twitter για τις σχέσεις ΗΠΑ-Βρετανίας Facebook Twitter
1

Ο επικεφαλής του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος της Βρετανίας UKIP Νάιτζελ Φάρατζ δήλωσε σήμερα ότι είναι σε θέση να βοηθήσει τη χώρα του να ενισχύσει τους δεσμούς της με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά το tweet του τελευταίου ότι ο Φάρατζ θα πρέπει να διοριστεί Βρετανός πρεσβευτής στην Ουάσιγκτον.


«Γνωρίζω πολλούς από την ομάδα Τραμπ επί χρόνια και είμαι σε καλή θέση για να βοηθήσω με την υποστήριξη του νεοεκλεγέντα προέδρου», έγραψε ο Φάρατζ σε άρθρο του στον ιστότοπο Breitbart. «Ο κόσμος έχει αλλάξει και έχει έρθει η ώρα να αλλάξει και η Ντάουνινγκ Στριτ», πρόσθεσε αναφερόμενος στην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι.


Ο Τραμπ είχε γράψει νωρίτερα ένα tweet στο οποίο εκτιμούσε ότι ο Φάρατζ θα «έκανε εξαιρετική δουλειά», αν διοριζόταν πρεσβευτής της χώρας του στις ΗΠΑ. «Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να δουν τον @Νάιτζελ_Φάρατζ να εκπροσωπεί τη Μεγάλη Βρετανία ως πρεσβευτής στις ΗΠΑ», έγραψε ο Τραμπ στο Twitter. «Θα έκανε εξαιρετική δουλειά».


Πάντως η βρετανική κυβέρνηση απάντησε λακωνικά ότι «δεν υπάρχει κενή θέση». «Ήδη διαθέτουμε έναν εξαιρετικό πρεσβευτή στις ΗΠΑ», πρόσθεσε εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Διεθνή / Πόλεμος Ιράν - Ισραήλ: Γιατί η Ρωσία μένει αμέτοχη, παρά τους στενούς δεσμούς με την Τεχεράνη;

Οι αναλυτές λένε ότι το Κρεμλίνο δίνει προτεραιότητα στον δικό του πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας, καθώς και στις σχέσεις του με τα έθνη του Κόλπου που δεν θέλουν ένα ισχυρότερο Ιράν
LIFO NEWSROOM
Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει τη χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών για θεραπευτικούς σκοπούς

Διεθνή / Η Νέα Ζηλανδία εγκρίνει την ιατρική χρήση παραισθησιογόνων μανιταριών

«Η ψιλοκυβίνη παραμένει ένα μη εγκεκριμένο φάρμακο, αλλά επιτρέπεται πλέον να τη συνταγογραφήσει ένας πολύ έμπειρος ψυχίατρος σε ασθενείς με κατάθλιψη» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας της Νέας Ζηλανδίας
LIFO NEWSROOM