No.1

Η ζωή της Britney Spears γίνεται ταινία

Η ζωή της Britney Spears γίνεται ταινία Facebook Twitter
0

Στα σκαριά βρίσκεται ταινία για τη ζωή της Britney Spears, η οποία θα προβληθεί από το δίκτυο Lifetime μέσα στο 2017.

Ο τίτλος είναι απλά «Μπρίτνεϊ» και το διάρκειας δύο ωρών βιογραφικό φιλμ θα καλύψει τα πάντα. Από τα πρώτα βήματα της Σπίαρς όταν ήταν μικρό κορίτσι στη Λουιζιάνα, μέχρι τον δεσμό της με τον Τζάστιν Τίμπερλέικ, τη μητρότητα έως και την περίεργη απόφαση της να ξυρίσει το κεφάλι της το 2007.

Η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Μπρίτνεϊ έχει ήδη βρεθεί και είναι η Αυστραλή Νατάσα Μπασέτ, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στην ταινία «Χαίρε, Καίσαρ!» των αδελφών Κοέν.

Η σύνοψη του φιλμ, που δόθηκε στη δημοσιότητα, μας προϊδεάζει για το τι να περιμένουμε αναφέροντας: «Με τραγικό τρόπο κι ενώ το αστέρι της Μπρίτνεϊ εξακολουθεί να λάμπει, η ιδιωτική της ζωή καταρρέει μετά το διαζύγιο των γονιών της και τον χωρισμό της με τον Τζάστιν που έγινε πρώτο θέμα στις ταμπλόιντ. Η συμπεριφορά της σύντομα επισκιάζει την επιτυχία της σαν είδωλο της ποπ μουσικής. Ένας σύντομος γάμος με τον παιδικό της φίλο και ένας δεύτερος αποτυχημένος γάμος με τον χορευτή Κέβιν Φέντερλάιν μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης».

Τα νέα για την ταινία «Μπρίτνεϊ» συμπίπτουν με την κυκλοφορία του δέκατου άλμπουμ της με τίτλο «Glory».

Πολιτισμός
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΝΗ ΤΖΕΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ

Πολιτισμός / Τζένη Τζένη: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παραγωγή σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου

Με νοσταλγία για την χαμένη αυτή αφέλεια των καλοκαιρινών βραδιών, και με ένα θίασο “σκιών”, φαντασμάτων των ηρώων της κλασικής ταινίας, ο Νίκος Καραθάνος στήνει ένα καλοκαιρινό, ηλιόλουστο ρέκβιεμ, έναν θρήνο για το τέλος αυτής της εποχής
THE LIFO TEAM
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΝΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ

Πολιτισμός / Ο Park Chan-wook γίνεται ο πρώτος Νοτιοκορεάτης πρόεδρος του Φεστιβάλ των Καννών

«Η απλή πράξη του να συγκεντρωνόμαστε σε μια αίθουσα για να παρακολουθήσουμε μαζί μια ταινία, με τις ανάσες και τους παλμούς μας να συγχρονίζονται, αποτελεί από μόνη της μια συγκινητική και οικουμενική έκφραση αλληλεγγύης», δηλώνει
THE LIFO TEAM
GUCCI AI ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΜΙΛΑΝΟ

Πολιτισμός / Καμπάνια της Gucci με AI προκαλεί αντιδράσεις ενόψει της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο

Αρκετοί χρήστες αμφισβητούν αν ένα brand που μιλά διαχρονικά για δημιουργικότητα και ιταλική δεξιοτεχνία μπορεί να στηρίζει την προβολή της σε AI περιεχόμενο αντί για πραγματικούς ανθρώπους,
THE LIFO TEAM