Ο Ομπάμα "αποθεώνει" τη Μισέλ στο Twitter

Ο Ομπάμα "αποθεώνει" τη Μισέλ στο Twitter Facebook Twitter
2

Την «αδυναμία» του στη σύζυγό του έδειξε για άλλη μια φορά δημόσια ο Μπάρακ Ομπάμα, ο οποίος με tweet «αποθέωσε» Μισέλ μετά την ομιλία της στην οποία αναφέρθηκε εγκωμιαστικά στη Χίλαρι Κλίντον.

«Απίστευτη ομιλία από μία απίστευτη γυναίκα, δεν θα μπορούσαμε εγώ και η χώρα μας να είμαστε περισσότερο περήφανοι και ευλογημένοι που σε έχουμε ως Πρώτη Κυρία. Σε αγαπώ, Μισέλ», έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα στο Twitter. 

Η Μισέλ Ομπάμα είπε μεταξύ άλλων: «Λόγω της Χίλαρι Κλίντον οι κόρες μας και οι γιοι μας το θεωρούν δεδομένο ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ. Τη θαυμάζω γιατί ποτέ δεν εγκαταλείπει. Απέδειξε ότι μια γυναίκα μπορεί να γίνει πρόεδρος. Μην αφήσετε κανέναν να σας πει ότι η χώρα σας δεν είναι υπέροχη. Είμαστε η πιο μεγάλη χώρα του πλανήτη. Και όσο οι κόρες μας ετοιμάζονται να βγουν στον κόσμο χρειαζόμαστε έναν ηγέτη που να αξίζει...».


2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

LiFO politics / Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

Ο Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση σε θέματα Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το παλαιστινιακό αδιέξοδο, τους στόχους του Ισραήλ και τις κινήσεις του Τραμπ στην περιοχή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Το σχέδιο Τραμπ για να κυριαρχεί ως το 2028: Συγκέντρωσε 600 εκατ. δολάρια, στοχεύει το 1 δισ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ οικοδομεί τεράστια πολιτική επιρροή ενόψει των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών του 2026, επιδιώκοντας να διατηρήσει τον έλεγχο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και να διαμορφώσει τις εξελίξεις μέχρι και το 2028
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ