Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στα γήπεδα

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στα γήπεδα Facebook Twitter
0
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στα γήπεδα Facebook Twitter
"Ξέρεις, ίσως θα μπορούσα να παίξω άλλη μία χρονιά στις ΗΠΑ. Αν εξακολουθούσα να ζω στο Λος Άντζελες, θα ήθελα πραγματικά να σκεφτώ σοβαρά να επιστρέψω", εξομολογήθηκε στο περιοδικό ο Μπέκαμ

Εξομολογητικός, αποκαλυπτικός και έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα; Ο λόγος για τον πρώην άσο των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ και η απάντηση είναι «ναι». Ο πιο σέξι και δημοφιλής ποδοσφαιριστής της τελευταίας 15ετίας παραχώρησε μία χορταστική συνέντευξη στο "GQ" Απριλίου, το οποίο τον φιλοξενεί τιμητικά και μάλιστα με διπλό εξώφυλλο.

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στα γήπεδα Facebook Twitter


Ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και άσος του "marketing" τόσο του εαυτού όσο και των οικογενειακών επιχειρήσεων μίλησε για τη ζωή του, την επίσης διάσημη σύζυγο του Βικτόρια, τα 4 παιδιά τους και τη μεγάλη του λαχτάρα να σουτάρει ξανά.

«Είμαι προστατευτικός ως άτομο, ως σύζυγος και ως μπαμπάς. Βρίσκομαι ένα στάδιο πιο πέρα από την πραγματική ανησυχία, βρίσκομαι στο στάδιο της φροντίδας», αποκάλυψε ο Μπέκαμ και παραδέχθηκε ανοιχτά: «Μου λείπει το ποδόσφαιρο κάθε μέρα. Δεν ξέρω αν είναι ο αθλητής μέσα μου ή το πάθος που έχω για το παιχνίδι. Πάντα σκέφτομαι ότι μπορώ να επιστρέψω στα γήπεδα και να ξαναπαίξω», είπε και συνέχισε: «Ξέρεις, ίσως θα μπορούσα να παίξω άλλη μία χρονιά στις ΗΠΑ. Αν εξακολουθούσα να ζω στο Λος Άντζελες, θα ήθελα πραγματικά να σκεφτώ σοβαρά να επιστρέψω για έναν χρόνο ακόμα στα γήπεδα. Αλλά ζω στο Λονδίνο και τα παιδιά είναι ευχαριστημένα με το σχολείο...».

 

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στα γήπεδα Facebook Twitter

 

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Σκέφτομαι σοβαρά να επιστρέψω στα γήπεδα Facebook Twitter

 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, το εγχώριο biopic του Καποδίστρια και ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας πάνω στην ώρα για τις γιορτές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM