Ο Κάμερον ανακοίνωσε πότε θα γίνει το δημοψήφισμα για το Brexit

Ο Κάμερον ανακοίνωσε πότε θα γίνει το δημοψήφισμα για το Brexit Facebook Twitter
1

Ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία του δημοψηφίσματος για την παραμονή Βρετανίας.

Η πολυαναμενόμενη ανακοίνωση έγινε μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην οποία παρουσίασε τη συμφωνία που επετεύχθη με την ΕΕ. και η ημερομηνία της κάλπης ορίστηκε για τις 23 Ιουνίου.

Ο Independent σημειώνει πως αυτή η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ήταν η πρώτη μετά από 30 χρόνια, γεγονός που καταδεικνύει την κρισιμότητα των στιγμών.

Αμέσως μετά ο Κάμερον απευθύνθηκε στους Βρετανούς λέγοντας πως η επιλογή είναι πια στα χέρια τους και πως όποια απόφαση και αν παρθεί μετά την κάλπη θα γίνει σεβαστή. Ωστόσο, για ακόμη μια φορά τάχθηκε υπέρ της παραμονής και τόνισε πως αυτό που συμφέρει τη χώρα είναι να παραμείνει μέλος των 28.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια