LIVE!

Ανακοίνωση της οικογένειας του Bowie στο Facebook σχετικά με τις συναυλίες και τις εκδηλώσεις μνήμης

Ανακοίνωση της οικογένειας του Bowie στο Facebook σχετικά με τις συναυλίες και τις εκδηλώσεις μνήμης Facebook Twitter
0
Ανακοίνωση της οικογένειας του Bowie στο Facebook σχετικά με τις συναυλίες και τις εκδηλώσεις μνήμης Facebook Twitter
O David Bowie και η Iman στο πάρτι του Vanity Fair το 2005

Η οικογένεια του David Βοwie ευχαρίστησε με ένα μήνυμα στο Facebook τους εκατομμύρια θαυμαστές για την αγάπη και τις εκδηλώσεις λατρείας που δείχνουν τις τελευταίες μέρες. Το μήνυμα που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη το βράδυ στο Facebook, ξεκαθαρίζει ωστόσο το τοπίο γύρω από όλες τις συναυλίες που έχει γίνει γνωστό πως διοργανώνονται τις επόμενες μέρες. Λίγες μέρες νωρίτερα έγινε γνωστό πως στο περίφημο «Carnegie Hall» της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί συναυλία αφιερωμένη στη μνήμη του David Bowie, στις 31 Μαρτίου.

Το μήνυμα της οικογένειας:

"Η οικογένεια του David Bowie στην παρούσα φάση κάνει προετοιμασίες για μια ιδιωτική τελετή προκειμένου να γιορτάσει τη μνήμη του αγαπημένου συζύγου, πατέρα και φίλου.


Ζητούν ακόμη μια φορά, τη προστασία και το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής τους σε αυτήν την ευαίσθητη περίοδο.


Είμαστε έκπληκτοι και ευγνωμονούμε τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη που έδειξε.

 
Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, ενώ όλες οι συναυλίες και τα αφιερώματα που προγραμματίζονται για τις επόμενες εβδομάδες είναι κινήσεις ευπρόσδεκτες, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι επίσημη εκδήλωση μνήμης που διοργανώνει ή υιοθετεί η οικογένεια.


Ακριβώς όπως κάθε ένας από εμάς βρήκε κάτι μοναδικό στη μουσική του David, χαιρετίζουμε τους εορτασμούς του καθενός για τη ζωή του."

Πολιτισμός
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες του που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Πολιτισμός / 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Από το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» μέχρι το «Γκρίζο Γατί», ο Μάνος Χατζιδάκις έντυσε με μουσική τόσο τις πιο σκοτεινές όσο και τις πιο ανέμελες ιστορίες του ελληνικού σινεμά
LIFO NEWSROOM
Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM