25 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες από φωτιά σε νοσοκομείο στη Σ. Αραβία

25 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες από φωτιά σε νοσοκομείο στη Σ. Αραβία Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 25 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 107 έχουν τραυματισθεί κατά την πυρκαγιά που κατέστρεψε τμήμα νοσοκομείου στη νοτιο-δυτική Σαουδική Αραβία, ανακοίνωσε η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας και την μαιευτική πτέρυγα του νοσοκομείου του Τζαζάν, διευκρίνισε η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στον λογαριασμό της στο Twitter. Η φωτιά σβήστηκε και διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια.

Τον Αύγουστο 10 άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους και 259 τραυματίστηκαν από φωτιά που ξέσπασε από βραχυκύκλωμα σε συγκρότημα κατοικιών στα ανατολικά του βασιλείου. Το συγκρότημα είχε μισθωθεί από την πετρελαϊκή Αράμκο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM