6,4 Ρίχτερ στη Χιλή

6,4 Ρίχτερ στη Χιλή Facebook Twitter
0

Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στη Χιλή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έδωσε το γραφείο Εκτακτων Αναγκών δεν υπάρχουν θύματα ή ζημιές. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής εκτιμά ότι το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται 90 χλμ βορειοδυτικά της πόλης Κονσεπσιόν και σε μικρό εστιακό βάθος περίπου 10 χιλιομέτρων.

Το ναυτικό της χώρας ανακοίνωσε ότι ο σεισμός δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την πρόκληση τσουνάμι στις ακτές της χώρας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Έκθεση ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα - Απέρριψε συστάσεις Ελλάδας και Κύπρου

Διεθνή / Τουρκία: Έκθεση ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στη χώρα - Απέρριψε συστάσεις Ελλάδας και Κύπρου

Μεταξύ των συστάσεων της Ελλάδας ήταν «να αντιμετωπιστεί η διάκριση και η βία κατά των γυναικών και των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ και τη διασφάλιση της προστασίας των μειονοτήτων»
LIFO NEWSROOM