Πακιστάν: Πολύνεκρη επίθεση των Ταλιμπάν σε σιιτικό τέμενος

Πακιστάν: Πολύνεκρη επίθεση των Ταλιμπάν σε σιιτικό τέμενος Facebook Twitter
1

Οι Ταλιμπάν του Πακιστάν επιτέθηκαν σε σιιτικό τέμενος, στη βορειοδυτική πόλη Πεσαβάρ, σκοτώνοντας τουλάχιστον 19 άτομα και τραυματίζοντας περίπου 40.

Ομάδα ενόπλων εισέβαλε στο τζαμί, όπου πιστοί είχαν συγκεντρωθεί για τις προσευχές της Παρασκευής, και άνοιξε πυρ. Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε πως οι ένοπλοι έριξαν χειροβομβίδες μέσα στο κτίριο, στο οποίο σημειώθηκε πυρκαγιά. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ακούστηκαν τρεις εκρήξεις.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε δύο εβδομάδες έπειτα από μία άλλη σε τέμενος σιιτών, που είχε στοιχίσει τη ζωή σε 61 ανθρώπους στη Σικαρπούρ, στο νότιο Πακιστάν.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Και να σκεφτείς ότι όλοι αυτοί πιστεύουν ότι ο Θεός που πιστεύουν θα τους ανταμείψει για τις πράξεις τους...Το πιο παρανοϊκό είναι ενώ έχουν αποστηθίσει το Κοράνι, το οποίο γράφει σε ένα σημείο ότι ο Θεός είναι φιλεύσπλαχνος και ελεήμων, προβαίνουν σε τέτοιες ακρότητες.