Αντιδράσεις για την φάτνη με ζόμπι στο Οχάιο

Αντιδράσεις για την φάτνη με ζόμπι στο Οχάιο Facebook Twitter
2

Ένας κάτοικος ενός ήσυχου προαστίου στο Σινσινάτι του Οχάιο, φαίνεται ότι προσέβαλε τους γείτονές του. Έστησε μία ιδιαίτερη φάτνη με πρωταγωνιστές ζόμπι και πλαστικούς σκελετούς ζώων, η οποία μάλιστα φωτίζεται με πολύχρωμα φώτα.

Αντιδράσεις για την φάτνη με ζόμπι στο Οχάιο Facebook Twitter

Αν και σύμφωνα με τον δημιουργό της φάτνης, Jasen Dixon, πολλοί είναι εκείνοι που την αποδέχονται, δύο γείτονές του έκαναν ανώνυμη καταγγελία στις τοπικές αρχές. Έχει περιθώριο μέχρι την Παρασκευή για να την απομακρύνει, διαφορετικά θα πληρώσει πρόστιμο 1.000 δολαρίων.

"Ήθελα να στήσω μία φάτνη και χρησιμοποίησα ό,τι είχα διαθέσιμο", δηλώνει ο Dixon, ο οποίος διαχειρίζεται ένα στοιχειωμένο σπίτι. "Δεν αρέσει στους γείτονες. Ο πατέρας μου το μισεί και κατηγορεί τη φάτνη για ό,τι κακό συμβαίνει", προσθέτει, σύμφωνα με το Fox news.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM