Ένα παιδί νεκρό και δέκα τραυματίες, από έκρηξη σε τετραώροφο κτίριο

Ένα παιδί νεκρό και δέκα τραυματίες, από έκρηξη σε τετραώροφο κτίριο Facebook Twitter
0

Ένα παιδί σκοτώθηκε και δέκα άτομα τραυματίστηκαν το πρωί, όταν μετά από έκρηξη ,κατέρρευσε ένα τετραώροφο κτίριο σε βορειοανατολικό προάστιο του Παρισιού, όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές. Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου της πυροσβεστικής Γκαμπριέλ Πλις στο iTele, οι τέσσερις από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 08:00 τοπική ώρα (09:00 ώρα Ελλάδας). Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ, που μετέβη στο σημείο του δυστυχήματος, επεσήμανε ότι η έκρηξη φαίνεται να προκλήθηκε από διαρροή αερίου, όμως πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τη θεωρία αυτή. «Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί διότι οι έρευνες συνεχίζονται», είπε.

Περίπου δέκα ακόμη άνθρωποι ενδέχεται να είναι παγιδευμένοι στα ερείπια και γι' αυτό η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής «Συγκεκριμένα τα σωστικά συνεργεία αναζητούν έξι ενήλικες και πέντε παιδιά».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM
Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Διεθνή / Ιράν: 2.571 οι επιβεβαιωμένοι νεκροί, αναφορές για πενταπλάσιο αριθμό - Εν αναμονή της πρώτης εκτέλεσης διαδηλωτή

Η διεθνής κοινότητα παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις - Οι ιρανικές αρχές ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην πρώτη εκτέλεση διαδηλωτή, μια κίνηση που σηματοδοτεί νέα, ακόμη πιο σκληρή φάση καταστολής
THE LIFO TEAM