Δύο οι νεκροί στην Τουρκία από τα επεισόδια χθες

Δύο οι νεκροί στην Τουρκία από τα επεισόδια χθες Facebook Twitter
0

Στους δύο αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από τα επεισόδια που έγιναν χθες κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην Τουρκία για το θάνατο του 15χρονου Μπερκίν που είχε χτυπηθεί από δακρυγόνο.


Αργά τη νύχτα, η νομαρχία της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε ότι ένας 22χρονος, ο  Μπουράκ Καραμάνογλου έχασε τη ζωή του από σφαίρα στο κεφάλι σε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων.

Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση ένας αστυνομικός πέθανε μετά από καρδιακό επεισόδιο εν ώρα υπηρεσίας στην πόλη Τούντζελι. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το επεισόδιο οφείλεται στην εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων που έκανε η αστυνομία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM