Έδιωξαν τους υπεύθυνους του κέντρου μεταναστών στη Λαμπεντούζα

Έδιωξαν τους υπεύθυνους του κέντρου μεταναστών στη Λαμπεντούζα Facebook Twitter
0

Άμεση ήταν η αντίδραση των Ιταλικών αρχών μετά το ντροπιαστικό βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου από το κέντρο υποδοχής μεταναστών στο νησί Λαμπεντούζα. Σήμερα αποφασίστηκε από τους υπεύθυνους του συνεταιρισμού που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο κέντρο, να αντικατασταθούν οι υπεύθυνοι.

«Αποφασίσθηκε η αντικατάσταση των ιθυνόντων του κέντρου μεταναστών και η αξιοποίηση νέων επαγγελματιών», αναφέρεται σε επίσημη σχετική ανακοίνωση. Η απόφαση ελήφθη μετά τη σχετική έκκληση της Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών της Σικελίας, της οποίας μέλος είναι η «Υποδοχή Λαμπεντούζα», μετά την προβολή του βίντεο από τη RAI.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM