Ξανά σε δίκη ο Μπερλουσκόνι

Ξανά σε δίκη ο Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
1

Την παραπομπή σε δίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για δωροδοκία γερουσιαστή εισηγήθηκε η εισαγγελία της Νάπολης. Πρόκειται για την υπόθεση πιθανής εξαγοράς του γερουσιαστή με στόχο την πρώτη της κυβέρνησης Πρόντι, το 2006.

Ο ίδιος ο πρώην, πλέον, γερουσιαστής,  Σέρτζιο Ντε Γκρεγκόριο, είχε ομολογήσει ότι πήρε 2 εκατομμύρια ευρώ για να εγκαταλείψει το κόμμα του Πρόντι. Η εισαγγελέας έκανε δεκτό το αίτημα του για εξωδικαστικό συμβιβασμό και καταδίκη σε ένα χρόνο και οκτώ μήνες φυλάκισης.

Η νέα δίκη του Καβαλιέρε πρόκειται να αρχίσει στην Νάπολη την 11η Φεβρουαρίου 2014.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ τα επόμενα τέσσερα χρόνια», προειδοποιεί Γερμανός στρατηγός

Διεθνή / «Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί στο ΝΑΤΟ τα επόμενα τέσσερα χρόνια», προειδοποιεί Γερμανός στρατηγός

Ο στρατηγός Καρστεν Μπρέουερ δήλωσε ότι η Ρωσία παράγει εκατοντάδες τανκς ετησίως, πολλά από τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε επίθεση κατά των κρατών μελών του ΝΑΤΟ στις Βαλτικές χώρες έως το 2029 ή και νωρίτερα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
<<Την παραπομπή σε δίκη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για δωροδοκία γερουσιαστή εισηγήθηκε η εισαγγελία της Νάπολης.>> Βαράτε τον!Είναι αρσενικό ο Σύλβιο και δεν μασάει,ρε ντιντίδες!!!