'Εξι νεκροί και 7 τραυματίες από έκρηξη στη Ρωσία

'Εξι νεκροί και 7 τραυματίες από έκρηξη στη Ρωσία Facebook Twitter
0

 UPDATE:


Σύμφωνα με την Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή της Ρωσίας, η έκρηξη στο λεωφορείο προήλθε από βόμβα. Συγκεκριμένα εκπρόσωπος της επιτροπής φέρεται πως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως "Πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό που δεν έχει ακόμη αναγνωριστεί".


Έξι νεκροί και επτά τραυματίες είναι ο απολογισμός έκρηξης που έγινε στη νότια Ρωσία πριν από λίγο. Η έκρηξη έγινε στο Βόλγκογκραντ, σε λεωφορείο, ενώ οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για επίθεση.


Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά στοιχεία για την υπόθεση.


Η έκρηξη έγινε στις 14:05 (τοπική ώρα). Αξιωματούχος της περιοχής ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν. Περίπου 40 άνθρωποι επέβαιναν στο λεωφορείο. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».


Να σημειώσουμε πως στο Βόλγκογκραντ υπάρχουν πολλές επαρχίες που κατοικούνται στο μεγαλύτερο μέρος τους από μουσουλμάνους.


Εντωμεταξύ, συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με την έκρηξη. Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax, η έκρηξη προέρχεται από βόμβα. Από την άλλη το πρακτορείο RIA αναφέρει πως οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατύχημα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: «Υπάρχνουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

Διεθνή / Ιταλία: «Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να δήλωσε ο συρροή γυναικοκτόνος

«Υπάρχουν κι άλλες», φέρεται να είπε ο Βασίλε Φρουμουζάκε μέσα στη φυλακή - Οι Αρχές επεκτείνουν τώρα την έρευνα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες πέντε ετών και σε καταλόγους αγνοουμένων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ
Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

Διεθνή / Ιταλία: 32χρονος ομολόγησε γυναικοκτονίες σεξεργατριών - Θεωρείται κατά συρροή δολοφόνος

«Βασίλε Φρουμουζάκε: Ο υποδειγματικός πατέρας που έκρυβε έναν κατά συρροή δολοφόνο», γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ για τον άνδρα που έχει ομολογήσει δύο γυναικοκτονίες μετά από βασανισμό και ερευνάται για άλλα εγκλήματα
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΥΣΑ ΓΡΙΒΑ