Νέο κρούσμα δηλητηρίασης παιδιών στην Ινδία!

Νέο κρούσμα δηλητηρίασης παιδιών στην Ινδία! Facebook Twitter
1

Τα νοσοκομεία στην Μπιλαουάρα της βορειοδυτικής Ινδίας γέμισαν από παιδιά σχολείου, τα οποία υπέστησαν ομαδική δηλητηρίαση. Μετά την κατανάλωση του μεσημεριανού φαγητού στο σχολείο τους 76 παιδιά παρουσίασαν έντονη αδιαθεσία. Σύμφωνα με την επίσημη δικαιολογία η διεύθυνση αποφάσισε να πετάξει όλο το φαγητό όταν εντοπίστηκε μία σαύρα αλλά κάποιοι από τους μαθητές είχαν ήδη προλάβει να καταναλώσουν τη μερίδα τους.

 

«Ο υπεύθυνος σίτισης των μεσημεριανών γευμάτων απολύθηκε. Την ίδια τύχη είχε και η διεύθυνση του σχολείου όπου παρουσιάστηκε το κρούσμα» επεσήμανε ο Ονκάρ Σινγκ, τοπικός αξιωματούχος. Στις αρχές Ιουλίου, από ομαδική δηλητηρίαση λόγω χρήσης χημικού γι' απαγορευμένα φυτοφάρμακα μες στο σχολικό φαγητό, πέθαναν 21 παιδιά κι άλλα 23 κατέληξαν στο νοσοκομείο.

 

 

ΠΗΓΗ: Euronews

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δυστυχώς, σ´εμένα που έτυχε να έχω επισκεφτεί την Ινδία πρόσφατα, δε μου φαίνεται καθόλου παράξενο ... Η μπίχλα περισεύει παντού μα παντού, ενώ οι scammers διαφεντεύουν ... Αρα φυσικό και επόμενο να βγαίνουν (οπότε βγαίνουν) τέτοιες ειδήσεις απο την Ινδία.