Επέβαλαν σε «βαποράκι» να γράψει δεκασέλιδο δοκίμιο για τιμωρία

0

Μία διαφορετική ποινή κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο 32χρονος βρετανός διακινητής ναρκωτικών Terry Bennett, όταν η αστυνομία βρήκε στην κατοχή του 900 γραμμάρια κάνναβης.

Αν και αρχικά ο δικαστής του Bristol, Julian Lambert, είχε καταδικάσει τον διακινητή σε 18 μήνες φυλάκισης με αναστολή και 240 ώρες κοινοτικής εργασίας, ο ίδιος διευκρίνισε στο δικαστήριο ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο καθώς είχε τραυματιστεί στον ώμο, ενώ αντιπρότεινε να γράψει μία έκθεση για τα υπέρ και τα κατά της μαριχουάνας.

Μίας και η χρήση κάνναβης είναι παράνομη, ο δικαστής αποφάσισε να δώσει στον 32χρονο μία ευκαιρία, υποχρεώνοντάς τον όμως να γράψει μία έκθεση 5.000 λέξεων, μέχρι την 4η Απριλίου, για τις αρνητικές επιπτώσεις της κάνναβης στον οργανισμό.

«Ήταν ένα σοκ όταν μου επέβαλλαν αυτή την τιμωρία. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που έγραψα για τελευταία φορά έκθεση», εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στην εφημερίδα Mirror.

Σε περίπτωση που δεν παραδώσει εγκαίρως την «εργασία» ο Βρετανός δεν θα γλιτώσει τη φυλακή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Διεθνή / ΗΠΑ: Υπάλληλος καφετέριας έσπασε με σφυρί το παρμπρίζ πελάτη που της πέταξε τον καφέ

Στο βίντεο που ανέβασε η ίδια η Έμα υποστήριξε ότι αντέδρασε έτσι γιατί ένιωσε ότι κινδυνεύει, ενώ υπογράμμισε πως ο άνδρας την απείλησε λέγοντάς της πως «δεν πρόκειται να λείψεις σε κανέναν»
NEWSROOM