Eurovision 2026 - Εθνικός τελικός: Ο Akylas ξεσήκωσε το κοινό με το «Ferto»

EUROVISION 2026 AKYLAS ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Facebook Twitter
Ο Akylas στον Εθνικό Τελικό / NDP
0

Ο Akylas ανέβηκε στη σκηνή του μεγάλου τελικού του «Sing for Greece 2026» και ξεσήκωσε το κοινό με το «Ferto», διεκδικώντας την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2026 στη Βιέννη.

Ο καλλιτέχνης, που από την έναρξη της διοργάνωσης θεωρείται ένα από τα απόλυτα φαβορί, παρέδωσε μια δυναμική και υψηλής έντασης εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες που τον συνοδεύουν εδώ και εβδομάδες.

Το «Ferto» ξεχώρισε ήδη από τον Α’ Ημιτελικό, όπου και εξασφάλισε με άνεση την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Πρόκειται για ένα κομμάτι με σύγχρονο ήχο και έντονη σκηνική ταυτότητα, που βασίζεται στον ρυθμό, την ενέργεια και την άμεση επικοινωνία με το κοινό.

Στην αποψινή του εμφάνιση, ο Akylas κινήθηκε με αυτοπεποίθηση, διατηρώντας σταθερή φωνητική απόδοση και σκηνικό έλεγχο, ενώ η συνολική αισθητική της παρουσίας του ενίσχυσε τον δυναμισμό του τραγουδιού. Η ανταπόκριση του κοινού στο στούντιο ήταν θερμή, με το «Ferto» να συγκαταλέγεται ξανά στις εμφανίσεις που συζητήθηκαν περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι στοιχηματικές εταιρείες τον τοποθετούν σταθερά στις πρώτες θέσεις των φαβορί για τη νίκη, με αρκετές προβλέψεις να τον φέρνουν ακόμη και στην κορυφή.

Πλέον, η διαδικασία περνά στη φάση της ψηφοφορίας, με τον νικητή να αναδεικνύεται από τον συνδυασμό της ψήφου του κοινού (50%), της ελληνικής κριτικής επιτροπής (25%) και της διεθνούς επιτροπής (25%).

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΝΤΑΡΙΛ ΧΑΝΑ ΚΑΡΟΛΙΝ ΜΠΕΣΕΤ

TV & Media / «Love Story»: Η Ντάριλ Χάνα κατακεραυνώνει τη νέα σειρά για τον JFK Jr και την Κάρολιν Μπεσέτ

Η ηθοποιός, που ήταν σε σχέση με τον Κένεντι, αναφέρει ακόμη ότι μετά την προβολή της σειράς έχει δεχθεί «εχθρικά και ακόμη και απειλητικά» μηνύματα σε άρθρο της στους New York Times
THE LIFO TEAM
Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

TV & Media / Ο δημιουργός του Heated Rivalry φτιάχνει για το Netflix μια ξεκάθαρα gay σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο

Ο δημιουργός του Heated Rivalry ετοιμάζει για το Netflix μια νέα σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο, δίνοντας queer τόνο σε μια μορφή που στην Ελλάδα εξακολουθεί να προκαλεί αμηχανία όταν βγαίνει έξω από τον εθνικό μύθο.
THE LIFO TEAM