Voice: Το «My Number One» αλλιώς - Η ξεχωριστή εμφάνιση της Παπαρίζου με τον Πυροβολάκη

VOICE NUMBER ONE ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ Facebook Twitter
0

Έλενα Παπαρίζου και Μάνος Πυροβολάκης ανέβηκαν στην σκηνή του Voice και ερμήνευσαν το «My Number One».

Έλενα Παπαρίζου και Μάνος Πυροβολάκης, με τη χαρακτηριστική κρητική του ταυτότητα και τον ήχο της λύρας, χάρισαν μια ξεχωριστή μουσική στιγμή στο κοινό του Voice, το βράδυ της Κυριακής 30 Νοεμβρίου.

Voice: «Γεια σου ρε Μανώλη»

Οι δυο τους έδωσαν μια διαφορετική διάσταση στο τραγούδι που χάρισε στην Ελλάδα τη νίκη στη Eurovision το 2005.

«Γεια σου ρε Μανώλη» φώναξε η Έλενα Παπαρίζου, πριν αρχίσει να τραγουδάει, ενθουσιάζοντας τόσο τους coaches όσο και το κοινό που τους αποθέωσε με παρατεταμένο χειροκρότημα.

Η Έλενα Παπαρίζου- με το τραγούδι «My Number One»- κατέκτησε την πρώτη θέση στη Eurovision το 2005, εκπροσωπώντας την Ελλάδα και συγκεντρώνοντας 230 βαθμούς. Αυτή είναι η μοναδική- μέχρι σήμερα- νίκη της Ελλάδας στη Eurovision. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ φίλησε τον Πέδρο Πασκάλ και την Τζούλια Λούις-Ντρέιφους στο The Late Show

Λίγες μέρες πριν από το οριστικό φινάλε του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ συνεχίζει το πιο απρόβλεπτο τηλεοπτικό του αντίο, μετά το φιλί του με τον Τζίμι Φάλον και την επανένωση των μεγάλων παρουσιαστών του late night.
THE LIFO TEAM
Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM