Τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Κιλκίς: Νεκρός 67χρονος

Τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Κιλκίς: Νεκρός 67χρονος Facebook Twitter
Φωτογραφία: Eurokinissi
0

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22/10) επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκη - Κιλκίς.

Σύμφωνα με την αστυνομία, φορτηγό που οδηγούσε 18χρονος συγκρούστηκε το μεσημέρι με ΙΧ που οδηγούσε 67χρονος, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο 67χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM