Μαλδίβες: Ταξίδι του μέλιτος κατέληξε σε ναυάγιο - Τα πλάνα των νεόνυμφων από τη θάλασσα

Μαλδίβες: Ταξίδι του μέλιτος κατέληξε σε ναυάγιο - Τα πλάνα των νεονύμφων από τη θάλασσα Facebook Twitter
0

Επεισοδιακά εξελίχθηκε το ταξίδι για τον μήνα του μέλιτος ενός ζευγαριού από τη Βραζιλία, στις Μαλδίβες.

Πριν από μερικές ημέρες, το σκάφος στο οποίο επέβαιναν ο Κάιο Γκόμεζ και η σύζυγός του, Φερνάντα Ντίνιζ, στις Μαλδίβες βυθίστηκε, καθώς ταξίδευαν από την πρωτεύουσα Μαλέ από το νησί Ντιγκουρά.

Μιλώντας σε βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, το ζευγάρι δήλωσε ότι έπρεπε να μοιραστούν ένα σωσίβιο μέχρι να διασωθούν και οι δύο. Παράλληλα, εξασφάλισαν μερικά πλάνα, τα οποία έδειχναν τα φουρτουνιασμένα νερά και τους περίπου 50 ανθρώπους που προσπαθούσαν να σωθούν μαζί τους.

Ο Γκόμες εκτιμά, ότι η σύγκρουση με ένα μεγάλο κύμα προκάλεσε ρήγμα, επιτρέποντας στο νερό να εισχωρήσει στο εσωτερικό.

Το πλήρωμα προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία των επιβατών, δίνοντάς τους οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να φορέσουν τα σωσίβια και να πέσουν στη θάλασσα. Ωστόσο, το ζευγάρι διαπίστωσε ότι τα σωσίβιά τους δεν λειτουργούσαν. «Αφού βγήκαμε από το σκάφος, κολυμπήσαμε και βρήκαμε ένα μεγάλο σωσίβιο. Κρατηθήκαμε από αυτό και επιπλέαμε για 30-40 λεπτά μέχρι να φτάσει βοήθεια», ανέφερε ο Γκόμες.

Εξίσου δύσκολες στιγμές βίωσαν κι άλλοι επιβάτες, Ένας 27χρονος τουρίστας, με το όνομα Γκάο, δήλωσε, ότι: «Όλοι ήταν πραγματικά πανικόβλητοι, ειδικά οι ξένοι τουρίστες, καθώς ο καπετάνιος δεν έδωσε σαφείς οδηγίες».

Χάρη στις προσπάθειες των επιζώντων και των σωστικών ομάδων, όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα μεταφέρθηκαν πίσω στο νησί Ντιγκουρά, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Για το ναυάγιο έχει ξεκινήσει έρευνα από την αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της βύθισης του σκάφους, η οποία ανέσυρε πολλά ερωτήματα αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας που τηρούνται στις θαλάσσιες μεταφορές στη συγκεκριμένη περιοχή.

 
 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

Διεθνή / Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

«Άκουσα τις φωνές τους καθώς περνούσα με το καροτσάκι, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι ζωντανοί» περιγράφει - Στο χειρουργείο ένας εκ των τραυματιών
THE LIFO TEAM
«Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Διεθνή / «Η διαμάχη για τη Γροιλανδία είναι καμπανάκι αφύπνισης για όλη την Ευρώπη», προειδοποιεί ο Μακρόν

Η διαμάχη για τη Γροιλανδία ωθεί τις ευρωπαϊκές χώρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δείξουν ότι μπορούν να υπερασπιστούν μόνες τους τα συμφέροντά τους, στον απόηχο των απειλών του Αμερικανού προέδρου
THE LIFO TEAM
Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Διεθνή / Νίκολα Πελτζ: Η σύζυγος του Μπρούκλιν Μπέκαμ παίρνει «χαρτζιλίκι» 1 εκατ. δολάρια τον μήνα από τον πατέρα της

Το ποσό αυτό ξεχωρίζει σε σχέση με την οικονομική υποστήριξη που φέρεται να λαμβάνει ο Μπρούκλιν από τους γονείς του, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να τον ενθαρρύνουν να γίνει οικονομικά ανεξάρτητος
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να κουβαλάει όπλο» - Οι νέες δηλώσεις για τη δολοφονία του Αλεξ Πρέτι

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε τα δύο περιστατικά «τρομερά», αναφερόμενος τόσο στη δολοφονία της Ρενέ Γκουντ νωρίτερα μέσα στον μήνα, όσο και στου Αλεξ Πρέτι
THE LIFO TEAM