Η Μαράια Κάρεϊ θα είναι επικεφαλής του Brighton Pride 2025

Η Μαράια Κάρεϊ θα είναι επικεφαλής του Brighton Pride 2025 Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου / EPA
0

Η Μαράια Κάρεϊ θα είναι η φετινή επικεφαλής του Brighton Pride 2025.

Η Μαράια Κάρεϊ επρόκειτο αρχικά να είναι επικεφαλής του Brighton Pride το 2020, ωστόσο τότε τα σχέδια ανατράπηκαν λόγω της πανδημίας Covid-19 και των περιορισμών που προέκυψαν λόγω της κατάστασης.

Ωστόσο φέτος, πρόκειται να ανταλλάξει τον τίτλο της βασίλισσας των Χριστουγέννων με εκείνον της βασίλισσας του βρετανικού καλοκαιριού, καθώς θα είναι η φετινή επικεφαλής της εκδήλωσης Pride On The Park του Brighton Pride το Σάββατο 2 Αυγούστου.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Brighton Pride στο Instagram, εμφανίζεται η Μαράια Κάρεϊ  να λέει στην κάμερα: «Ας γράψουμε ιστορία μαζί! Τα λέμε στο Pride On The Park 2025».

«Ανυπομονώ να δω όλα τα όμορφα πρόσωπά σας», λέει στη συνέχεια στο βίντεο η πέντε φορές βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα. Στην ανάρτηση, το Brighton Pride περιγράφει την Μαράια Κάρεϊ ως «μια εμφάνιση που περιμέναμε πέντε χρόνια», συμπληρώνοντας ότι «άξιζε την αναμονή».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ