Σινέντ Ο' Κόνορ: Οι τελευταίες επιθυμίες της και η περιουσία που άφησε στα παιδιά της

Σινέντ Ο' Κόνορ: Οι τελευταίες επιθυμίες της και η περιουσία που άφησε στα παιδιά της Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Η θρυλική τραγουδίστρια Σινέντ Ο' Κόνορ, άφησε πίσω της σημαντική περιουσία, σύμφωνα με τα έγγραφα κληρονομιάς που αποκάλυψε η εφημερίδα US Sun.

Η τραγουδίστρια, που έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου 2023 στο νότιο Λονδίνο, κληροδότησε στα παιδιά της το ποσό των 1,7 εκατομμυρίων λιρών. «Ορίζω ότι μετά το θάνατό μου, και κατά την κρίση οποιουδήποτε από τα παιδιά μου που θα είναι τότε πάνω από 18 ετών, τα άλμπουμ μου να κυκλοφορήσουν ώστε να τα εκμεταλλευτούν όσο μπορούν» αναφέρουν μεταξύ άλλων τα έγγραφα.

Είχε ζητήσει επίσης να ταφεί φορώντας ιερατικά ρούχα, με μια Εβραϊκή Βίβλο και το άλμπουμ της «Theology» στο πλάι της. «Τα παιδιά μου μπορούν να διαχειριστούν τις στάχτες μου όπως εκείνα επιθυμούν», είχε γράψει στη διαθήκη το 2013.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια πέθανε σε ηλικία 56 ετών, μόλις 18 μήνες μετά την απώλεια του γιου της Shane Lunny. Παντρεύτηκε τέσσερις φορές και απέκτησε τέσσερα παιδιά, τον Jake Reynolds, την Brigidine Roisin Waters, τον Shane και Yeshua Bonadio.

Επιθυμούσε τη συλλογή των κιθάρων της να την έχει ο μικρότερος γιος της ενώ τα θρησκευτικά της αντικείμενα ο Shane. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η περιουσία της μειώθηκε στα 1,4 εκατ. λίρες μετά την κάλυψη χρεών, εξόδων κηδείας και νομικών δαπανών.

Ο πρώην σύζυγός της, Τζον Ρέινολντς, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1987 έως το 1991, ορίστηκε εκτελεστής της διαθήκης της.

Η εφημερίδα Irish Independent απέκτησε αντίγραφο του πιστοποιητικού θανάτου της, τον Ιούλιο, το οποίο αποκάλυψε ότι πέθανε από «επιδείνωση χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και βρογχικού άσθματος μαζί με μια χαμηλού βαθμού λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μουσική της εξακολουθεί να αγαπιέται από το κοινό, με 4,8 εκατομμύρια ακροατές σε μηνιαία βάση στο Spotify. Το τελευταίο της άλμπουμ ήταν το «I'm Not Bossy, I'm the Boss», το 2014.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM