«Οι δυνάμεις του Άσαντ χάνουν έδαφος»

«Οι δυνάμεις του Άσαντ χάνουν έδαφος» Facebook Twitter
0

Ο διοικητής των σύρων ανταρτών δήλωσε σήμερα ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις χάνουν όλο και περισσότερο έδαφος και μόνο η αεροπορία που διαθέτουν τούς επιτρέπει να μην έχουν καταποντιστεί.

«Με ή χωρίς εξωτερική βοήθεια που θα μπορούσε να μας έχει δοθεί, η πτώση του καθεστώτος είναι θέμα μηνών, όχι ετών», δήλωσε ο συνταγματάρχης Αχμαντ Αμπντέλ Ουάχαμπ, διοικητής μιας ταξιαρχίας 850 ανδρών του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

«Αν είχαμε αποτελεσματικά αντι-αεροπορικά και αντι-αρματικά όπλα, θα μπορούσαμε γρήγορα να επικρατήσουμε. Αλλά οι ξένες χώρες δεν μας δίνουν. Ωστόσο χωρίς αυτά, εμείς νικάμε στις μάχες. Απλώς οι επιχειρήσεις θα διαρκέσουν πιο πολύ», υποστήριξε ο ίδιος.

«Ελέγχουμε το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στις περισσότερες περιοχές, οι στρατιώτες του τακτικού στρατού είναι κλεισμένοι στα στρατόπεδά τους. Βγαίνουν από εκεί πολύ λίγο και εμείς δρούμε σύμφωνα με την κρίση μας ... σχεδόν παντού εκτός από τη Δαμασκό», πρόσθεσε ο διοικητής αυτός που είπε πως επί εννέα μήνες ήταν συνταγματάρχης του στρατού ξηράς πριν λιποτακτήσει «λόγω του μεγέθους των εγκλημάτων του καθεστώτος που θυσιάζει το λαό του».


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Διεθνή / Πέθανε ο Αντριάνο Γκολντσμιντ, ο άνθρωπος που έκανε το τζιν μόδα

Η μόδα έχασε μια από τις μορφές που έδωσαν στο τζιν νέο κύρος, νέα τιμή και νέα θέση στην αγορά. Ο Αντριάνο Γκολντσμιντ δεν συνδέθηκε μόνο με μεγάλα brands, αλλά και με την ίδια τη μετάβαση του denim στη σύγχρονη εποχή.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Ιράν προειδοποιεί για «καταστροφικά» αντίποινα μετά τις άνευ προηγουμένου απειλές του Τραμπ

Η ένταση μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ κλιμακώνεται επικίνδυνα, μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου και τις προειδοποιήσεις της Τεχεράνης για «καταστροφικά» αντίποινα
THE LIFO TEAM