«Assasination»: Αλ Πατσίνο, Μπράιαν Κάρνστον και Τζέσικα Τσαστέϊν σε νέα ταινία για τη δολοφονία του JFK

«Assasination»: Αλ Πατσίνο, Μπράιαν Κάρνστον και Τζέσικα Τσάστεϊν νέα ταινία για τη δολοφονία του JFK Facebook Twitter
Φωτογραφία: Getty Images
0

Ο Αλ Πατσίνο θα πρωταγωνιστήσει στο «Assassination», μία νέα ταινία υπό τη σκηνοθεσία του Μπάρι Λέβινσον («Ο άνθρωπος της βροχής», «Καλημέρα, Βιετνάμ»), η οποία διερευνά τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου Τζον Φ. Κένεντι, συνοδευόμενος από ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό καστ γεμάτο αστέρες του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, πρόκειται για ένα μαφιόζικο δράμα στο οποίο θα συμμετέχουν επίσης ο τηλεοπτικός Γουόλτερ Γουάιτ, Μπράιαν Κάρνστον, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για τον ρόλο της στο «Τα Μάτια της Τάμι Φέι», Τζέσικα Τσαστέϊν. Επίσης, θα συμμετέχει και ο Μπρένταν Φρέιζερ που πήρε το Όσκαρ 'Α ανδρικού ρόλου για τη συγκινητική του ερμηνεία στη «Φάλαινα» του Ντάρεν Αρονόφσκι.

Όπως όλα δείχνουν στην παραγωγή θα βρίσκεται και ο Τζάρεντ Λέτο, ένας ακόμη πολυβραβευμένος ηθοποιός («Dallas Buyers Club», «Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο»), ο οποίος βρίσκεται στην τελική φάση των διαπραγματεύσεων για τη συμμετοχή του στο φιλμ.

«Assasination»: Αλ Πατσίνο, Μπράιαν Κάρνστον και Τζέσικα Τσάστεϊν νέα ταινία για τη δολοφονία του JFK Facebook Twitter
Ο Τζάρεντ Λέτο/Φωτογραφία: Getty Images

Πέρα από τη σκηνοθεσία, ο Μπάρι Λέβινσον, πατέρας του Σαμ Λέβινσον, δημιουργού της σειράς «Euphoria», υπογράφει και το σενάριο της ταινίας μαζί με τους Ντέιβιντ Μάμετ και Σαμ Μπρομέλ.

Η νέα ταινία μυστηρίου προσφέρει μια άλλη οπτική στις διάφορες θεωρίες που κυκλοφορούν γύρω από τη δολοφονία του JFK, με την Τσαστέϊν να ενσαρκώνει τη δυναμική και ατρόμητη δημοσιογράφο, Ντόροθι Κίλγκαλεν, που προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα γεγονότα, εισχωρώντας στα σκοτεινά μονοπάτια της πολιτικής ίντριγκας και της μαφίας.

Η Κιλγκάλεν δεν πιστεύει ότι ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, ο άνδρας που η αμερικανική κυβέρνηση θεωρεί ότι σκότωσε μόνος του τον δημοφιλή πρόεδρο, έδρασε μόνος του και έτσι χρησιμοποιεί την επιρροή της για να ανακαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο. Στην πορεία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη CIA, τους βαρόνους της μαφίας και το FBI, οι οποίοι πολύ θα ήθελαν να σταματήσει την έρευνά της.Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2025 στη Βοστόνη.

Με πληροφορίες από Deadline

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM