Ο γιος της Καμίλα για τη μάχη του Καρόλου με τον καρκίνο: «Ο βασιλιάς έχει την καλύτερη θεραπεία»

Ο γιος της Καμίλα για τη μάχη του Καρόλου με τον καρκίνο: «Ο βασιλιάς έχει την καλύτερη θεραπεία» Facebook Twitter
Ο Τομ Πάρκερ-Μπόουλς με την μητέρα του / Φωτ: Getty
0

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε στην βρετανική Vogue ο 49χρονος Τομ Πάρκερ-Μπόουλς, γιος της βασίλισσας Καμίλα, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο «Cooking and the Crown: Royal recipes from Queen Victoria to King Charles III» την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου.

Ο γιος της βασίλισσας είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων μαγειρικής και κριτικός γεύσης ενώ το τελευταίο του συγγραφικό εγχείρημα, όπως μαρτυρά και ο τίτλος του, αφορά βασιλικές συνταγές από την εποχή της βασίλισσας Βικτώριας μέχρι και την σημερινή εποχή του βασιλιά Καρόλου ενώ περιλαμβάνει και τις γαστρονομικές προτιμήσεις των γαλαζοαίματων για το πρωινό, το μεσημεριανό, το τσάι και το βραδινό τους.

Ο Τομ Πάρκερ-Μπόουλς δήλωσε πως ξεκίνησε να γράφει το βιβλίο του όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ακόμα στη ζωή και είχε την άδειά της για να το κάνει.

«Φυσικά, όποιος έχει κάποιον που αγαπά με καρκίνο ανησυχεί»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο γιος της βασίλισσας Καμίλα στις 24 Σεπτεμβρίου στην βρετανική Vogue δεν μίλησε μόνο για το νέο του βιβλίο. Ο 49χρονος συγγραφέας αναφέρθηκε στην μητέρα του και δήλωσε περήφανος που ήταν παρών στην στέψη της, τον Μάιο του 2023 στο αβαείο του Ουέστμινστερ.

«Είναι σκληρή. Αλλά ο καρκίνος είναι πράγματι ένας μπάσταρδος. Ο βασιλιάς έχει την καλύτερη θεραπεία. Είναι ένας σπουδαίος και σκληρός άντρας και πρέπει να συνεχίσεις να πηγαίνεις μπροστά με αυτό (τον καρκίνο). Φυσικά, όποιος έχει κάποιον που αγαπά με καρκίνο ανησυχεί», δήλωσε ο γιος της βασίλισσας, που έχασε το 2021 την 42χρονη σύντροφό του, δημοσιογράφο Άλις Πρόκοπ από καρκίνο.

Ο γιος της βασίλισσας Καμίλα ανέφερε πως συχνά επικοινωνεί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον για να μαθαίνει τα νέα για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας από την ημέρα που εκείνη ανακοίνωσε - τον περασμένο Μάρτιο - πως διαγνώστηκε με καρκίνο. «Τους λατρεύω και τους δύο», δήλωσε ο Τομ Πάρκερ-Μπόουλς για τον διάδοχο του θρόνου και την μέλλουσα βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιώνας.

Ερωτώμενος για την διαμάχη μεταξύ των δύο γιων του Βρετανού μονάρχη, ο γιος της βασίλισσας Καμίλα απάντησε: «Κρατάω απόσταση από αυτό. Το μόνο που θέλει κανείς είναι να είναι όλοι ευτυχισμένοι».

 Ο 49χρονος Τομ Πάρκερ Μπόουλς είναι συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας, τηλεκριτικός σε εκπομπές μαγειρικής και γράφει κριτική για εστιατόρια σε περιοδικά, όπως το Esquire και το GQ. Είναι διαζευγμένος και έχει δύο παιδιά, την 17χρονη Λόλα και τον 14χρονο Φρέντερικ.

Η βασίλισσα Καμίλα από τον γάμο της με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, συνταξιούχο αξιωματικό του βρετανικού στρατού, εκτός από τον Τομ απέκτησε και μία κόρη, την 46χρονη σήμερα Λόρα Λόπεζ. Η κόρη της βασίλισσας Καμίλα έχει σπουδάσει ιστορία της τέχνης και μάρκετινγκ. Από το 2005 είναι συνιδιοκτήτρια της γκαλερί «Eleven» στην αριστοκρατική συνοικία Belgravia του Λονδίνου. Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Χάρι Λόπεζ και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την 15χρονη Ελίζα και τα 14χρονα δίδυμα αγόρια, Γκας και Λούις.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σμήνος μεδουσών παρέλυσε για δεύτερη φορά σε έναν μήνα πυρηνικό σταθμό στη Γαλλία

Διεθνή / Σμήνος μεδουσών παρέλυσε για δεύτερη φορά σε έναν μήνα πυρηνικό σταθμό στη Γαλλία

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί τον Αύγουστο στον σταθμό Gravelines, όπου η αιφνίδια εμφάνιση ενός τεράστιου σμήνους μεδουσών είχε προκαλέσει προσωρινή παύση της παραγωγής
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Συζητήσεις για περιορισμό της οπλοκατοχής από τρανς άτομα μετά την επίθεση στη Μινεάπολη

Διεθνή / ΗΠΑ: Συζητήσεις για περιορισμό της οπλοκατοχής από τρανς άτομα μετά την επίθεση στη Μινεάπολη

Η ιδέα περιορισμού της οπλοκατοχής θεωρείται ιστορικά «κόκκινη γραμμή» για τους Ρεπουμπλικανούς, καθώς πολλά στελέχη και οργανώσεις υπέρ της οπλοκατοχής αντιτίθενται ακόμη και σε νόμους που αφαιρούν τα όπλα από άτομα με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα
LIFO NEWSROOM
Το Ισραήλ ζητά διεθνή δίωξη της Χαμάς – Τι σημαίνει για τους ομήρους

Διεθνή / Το Ισραήλ ζητά διεθνή δίωξη της Χαμάς – Τι σημαίνει για τους ομήρους

Ο ΟΗΕ αναγνωρίζει επίσημα τα σεξουαλικά εγκλήματα της Χαμάς από την 7η Οκτωβρίου 2023 - Το Ισραήλ ζητά διεθνή δίωξη, ενώ επιζώντες αποκαλύπτουν σοκαριστικές μαρτυρίες βιασμών και βασανιστηρίων
LIFO NEWSROOM
Η Τσεχία αγοράζει 44 υπερσύγχρονα άρματα Leopard από τη Γερμανία

Διεθνή / Η Τσεχία αγοράζει 44 υπερσύγχρονα άρματα Leopard από τη Γερμανία

Η Τσεχία εγκρίνει την αγορά 44 αρμάτων Leopard 2A8 από τη Γερμανία αξίας 1,4 δισ. ευρώ, ενισχύοντας τον στρατό της και προετοιμάζοντας την αντικατάσταση παλαιού εξοπλισμού μετά την κρίση στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Μπαϊρού εναντίον Λεπέν: Μπορεί ο κεντρώος να σώσει τη Γαλλία το 2027;

Διεθνή / Μπαϊρού εναντίον Λεπέν: Μπορεί ο κεντρώος να σώσει τη Γαλλία το 2027;

Ο Φρανσουά Μπαϊρού αναμένεται να χάσει την πρωθυπουργία, αλλά η τελευταία του μάχη για το Ελιζέ και η στρατηγική του κατά του χρέους μπορεί να αλλάξουν τα πολιτικά δεδομένα της Γαλλίας το 2027
LIFO NEWSROOM