Ταϊλάνδη: Γυναίκα επιβίωσε μετά από δίωρη μάχη με γιγάντιο πύθωνα

Ταϊλάνδη: Γυναίκα επιβίωσε μετά από δίωρη μάχη με γιγάντιο πύθωνα Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Μία γυναίκα στην Ταϊλάνδη περιέγραψε τον τρόμο που έζησε, όταν παγιδεύτηκε για περίπου δύο ώρες από έναν πύθωνα βάρους 20 κιλών μέσα στο σπίτι της. Η 64χρονη Arom Arunroj, από την επαρχία Samut Prakan, νότια της Μπανγκόκ, δέχτηκε αρκετά δαγκώματα από το φίδι, το οποίο εισέβαλε στο σπίτι της.

Το περιστατικό συνέβη ενώ η γυναίκα έπλενε τα πιάτα γύρω στις 8:30 το βράδυ. «Ξαφνικά ένιωσα κάτι να με δαγκώνει στο πόδι. Κοίταξα και είδα ότι ήταν ένα φίδι», δήλωσε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης. Παρά την προσπάθειά της να παλέψει με το φίδι και τις εκκλήσεις της για βοήθεια, κανείς δεν την άκουσε άμεσα.

Η Arom προσπάθησε να πιάσει το κεφάλι του πύθωνα με την ελπίδα ότι θα την άφηνε, όμως αυτό συνέχιζε να την σφίγγει. Τελικά, ένας γείτονας άκουσε τις κραυγές της και κάλεσε για βοήθεια στις 10 το βράδυ. Ο αστυνομικός Anusorn Wongmali, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, αναγκάστηκε να σπάσει την πόρτα και περιέγραψε την κατάσταση λέγοντας πως η γυναίκα ήταν πολύ αδύναμη και χλωμή.

Το φίδι, μήκους τεσσάρων μέτρων, περιτυλιγόταν γύρω από τη μέση της γυναίκας. Η αστυνομία και ομάδες διάσωσης κατάφεραν τελικά να απελευθερώσουν την Arom και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο για θεραπεία. Παρότι οι πύθωνες δεν είναι δηλητηριώδεις, τα δαγκώματά τους μπορεί να προκαλέσουν μολύνσεις.

Στην ίδια περιοχή, τον περασμένο μήνα, ένας άνδρας δέχτηκε δάγκωμα από πύθωνα στα γεννητικά όργανα ενώ καθόταν στη λεκάνη της τουαλέτας.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Ζηλανδία: Πατέρας που διέφευγε για σχεδόν 4 χρόνια μαζί με τα τρία παιδιά του νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία

Διεθνή / Νέα Ζηλανδία: Πατέρας που διέφευγε για σχεδόν 4 χρόνια μαζί με τα τρία παιδιά του νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία

Ο Τομ Φίλιπς είχε καταφέρει να διαφύγει από αρκετές προσπάθειες των αρχών να τον θέσουν υπό κράτηση, παρά το ότι η αστυνομία είχε ειδοποιηθεί και τον είχε καταδιώξει επανειλημμένα
LIFO NEWSROOM
Αργεντινή: Ο Μιλέι αναγνωρίζει την «καθαρή ήττα» του στις τοπικές εκλογές

Διεθνή / Αργεντινή: Ο Μιλέι αναγνωρίζει την «καθαρή ήττα» του στις τοπικές εκλογές

Ο Χαβιέρ Μιλέι υποσχέθηκε να «επιταχύνει» τις μεταρρυθμίσεις του, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με εντεινόμενη δυσαρέσκεια εξαιτίας σκανδάλου και της πολιτικής του όσον αφορά τις δημόσιες δαπάνες
LIFO NEWSROOM
Ιρανός ΥΠΕΞ: Η Τεχεράνη θα δεχτεί περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμά της με αντάλλαγμα την άρση των κυρώσεων

Διεθνή / Ιράν: Ο όρος για να δεχτεί περιορισμούς στο πυρηνικό πρόγραμμά του

Απευθυνόμενος στη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Γερμανία, την αποκαλούμενη ομάδα Ε3, ο Ιρανός ΥΠΕΞ τονίζει: «Αν δεν αδράξουν αυτό το παράθυρο ευκαιρίας οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι καταστροφικές»
LIFO NEWSROOM
Η «τελευταία προειδοποίηση» του Τραμπ στη Χαμάς να δεχθεί τη συμφωνία για τους ομήρους

Διεθνή / Η «τελευταία προειδοποίηση» του Τραμπ στη Χαμάς να δεχθεί τη συμφωνία για τους ομήρους

«Προειδοποίησα τη Χαμάς για τις συνέπειες που θα έχει η άρνησή της, αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση, δεν θα υπάρξει άλλη» τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τη συμφωνία περί ανταλλαγής ομήρων
LIFO NEWSROOM
Διακοπές ίντερνετ σε Μέση Ανατολή και Ασία μετά από κομμένα υποθαλάσσια καλώδια

Διεθνή / Διακοπές ίντερνετ σε Μέση Ανατολή και Ασία μετά από κομμένα υποθαλάσσια καλώδια

​​​​​​​Microsoft και NetBlocks επιβεβαιώνουν βλάβες σε καλωδιακά συστήματα στην Ερυθρά Θάλασσα – Χώρες όπως η Ινδία, το Πακιστάν και τα ΗΑΕ επηρεάστηκαν με χαμηλές ταχύτητες και διακοπές.
LIFO NEWSROOM