Σάρον Στόουν: Θα εγκαταλείψει τις ΗΠΑ, αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ

Σάρον Στόουν: Θα εγκαταλείψει τις ΗΠΑ, αν εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
Σάρον Στόουν / Φωτογραφία: EPA
0

Η Σάρον Στόουν σκέφτεται να εγκαταλείψει τις Ηνωμένες Πολιτείες αν ο Ντόναλντ Τραμπ κερδίσει τον Νοέμβριο τις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Σίγουρα σκέφτομαι να αγοράσω ένα σπίτι στην Ιταλία. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα έξυπνο σχέδιο αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και προσθέτει: «Αυτή είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που πραγματικά βλέπω κάποιον να κατεβαίνει υποψήφιος σε μια κούρσα βασισμένη στο μίσος και την καταπίεση».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, φίλοι της σταρ σημειώνουν ότι πριν στρέψει το ενδιαφέρον της προς την Ιταλία, πέρασε χρόνο ψάχνοντας σπίτι στη Γαλλική Ριβιέρα.

«Η Σάρον έχει ένα πολύ όμορφο σπίτι με τα παιδιά της στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά ξέρω ότι έψαχνε στη πόλη Αντίμπ» είπε ένας φίλος της ηθοποιού και πιστεύει ότι πιο πιθανό είναι να μετακομίσει στη Γαλλία.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια πριν από λίγο καιρό εγκαινίασε έκθεση με δώδεκα έργα της στην Galerie Deschler στο Βερολίνο ενώ έγινε γνωστό ότι θα πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Nobody».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM
Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Πολιτισμός / Baby Reindeer: Ο Μάκης Παπαδημητρίου σκηνοθετεί την επιτυχία του Netflix στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Το «Baby Reindeer» είναι μια δραματική μαύρη κωμωδία, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Βρετανού κωμικού Ρίτσαρντ Γκαντ, ο οποίος υπήρξε θύμα εμμονικής παρακολούθησης από μια γυναίκα
LIFO NEWSROOM
Στο μυαλό του Τζον Λε Καρέ

Πολιτισμός / Ένα βότσαλο με την ένδειξη «to fix» και άλλες 1200 κούτες είναι το αρχείο του Τζον Λε Καρέ

Μια νέα έκθεση ανοίγει το δαιδαλώδες αρχείο του πιο διάσημου συγγραφέα κατασκοπείας, φωτίζοντας τη συναρπαστική, συχνά ιδιόμορφη δημιουργική διαδικασία που έκρυβαν τα μυθιστορήματά του.
LIFO NEWSROOM
«Φάρμα»: Τα ζώα «ζωντανεύουν» μέσα από τη Νεοελληνική Γλυπτική στην Εθνική Γλυπτοθήκη

Πολιτισμός / «Φάρμα»: Τα ζώα της συλλογής της Εθνικής Γλυπτοθήκης αποκτούν μόνιμη έκθεση

Ένα πιο σπάνιο, αλλά πολύ ενδιαφέρον θέμα της Γλυπτικής, όχι μόνο μέσα από την ιδιαίτερη προσέγγιση, αλλά και μέσα από το ύφος του κάθε καλλιτέχνη, άλλοτε έντονα ρεαλιστικό και άλλοτε λιτό και αφαιρετικό, από τη δεκαετία του 1940 έως και τη δεκαετία του 1970.
ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥΡΚΑΚΟΥ