Κάντρι συναυλία του Κιθ Έρμπαν στο αεροδρόμιο του Νάσβιλ

Κάντρι συναυλία έκπληξη του Κιθ Έρμπαν στο αεροδρόμιο του Νάσβιλ Facebook Twitter
Φωτ.: Tiktok
0

Μια εμφάνιση έκπληξη έκανε ο σταρ της κάντρι Κιθ Έρμπαν στο αεροδρόνιο του Νάσβιλ των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρίζοντας στους επιβάτες και το προσωπικό του αεροδρμίου μια ξεχωριστή εμπειρία. 

Η συναυλία έκπληξη του Κιθ Έρμπαν έγινε στα πλαίσια ενός προγράμματος που οργάνωσε το αεροδρόμιο για να ψυχαγωγήγσει τους επιβάτες αυτή τη φορά με κάντρι.  

Η εμφάνιση όμως του Αυστραλού σταρ της κάντρι ξεπέρασε τις προσδοκίες. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο ενός χρήστη στο instagram ο οποίος έγραψε: «Αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι έχασαν τις πτήσεις τους εξαιτίας αυτού του γεγονότος». 

Η στιγμή που ο Κιθ Έρμπαν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο κοινοποιήθηκε στα social media. Στιγμιότυπα από την ανέλπιστη εμφάνιση αλλά και τον χρόνο που πέρασε μετά με τους θαυμαστές του ανέβασε και ο μουσικός στους προσωπικούς του λογαρισμούς στα social media. 

«Από τον χώρο παραλαβής των αποσκευών σε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΣΚΗΝΉ!!!! Ήταν τόσο διασκεδαστικό να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του "Messed Up As Me" με πολλούς από εσάς στο Concourse C. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους στο @flynashville που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε την έκπληξη», έγραψε ο Κιθ Έρμπαν. 

Το «Messed Up As Me» το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφόρησε ο Κιθ Έρμπαν μόλις λίγες ημέρες μετά το «Straight Line» από το νέο του δωδέκατο δίσκο. Οι φαν του καλλιτέχνη της κάντρι μπορούν να περιμένουν να ακούσουν τον καινούργιο του δίσκο αργότερα μέσα στη χρονιά. 

@the615house Keith Urban concert at the airport?! Sure why not #keithurban #country #songwriter ♬ original sound - The 615 House

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Οι Black Sabbath, ο Έλτον Τζον και ο Ροντ Στιούαρτ αποχαιρετούν τον «Πρίγκιπα του Σκότους»

Ο κόσμος της μουσικής απέτισε φόρο τιμής στον θρυλικό Όζι Όζμπορν που πέθανε σε ηλικία 76 ετών, λίγες εβδομάδες μετά την αποχαιρετιστήρια συναυλία στο Μπέρμιγχαμ
LIFO NEWSROOM