Η γυμνή φουτουριστική πανοπλία της Zendaya στην πρεμιέρα του Dune Part 2

Η γυμνή φουτουριστική πανοπλία της Zendaya στην πρεμιέρα του Dune Part 2 Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Με μια εμφάνιση που θα συζητείται για πολύ καιρό περπάτησε η Zendaya στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας Dune: Part Two. 

Για μια εμφάνιση που «αλλάζει ζωές» κάνει λόγο το περιοδικό μόδας Harper’s bazaar. Η βραβευμένη με Emmy Zendaya  εμφανίστηκε στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας φορώντας κυριολεκτικά μια μεταλλική πανοπλία.  

Η vintage πανοπλία της χειμερινής κολεξιόν του Mugler για το 1995, είναι μεταλλική και έχει διαφανή κομμάτια στα χέρια, στο στήθος, την πλάτη και τα πόδια. 

Η Ζεντάγια φόρεσε το εντυπωσιακό κομμάτι με ένα μεγάλο διαμαντένιο κολιέ το οποίο έχει έναν μεγάλο μαύρο πολύτιμο λίθο στο κέντρο. Όσον αφορά στα παπούτσια, αυτά ήταν ασημένιες γόβες επίσης του οίκου Mugler. 

Η γυμνή φουτουριστική πανοπλία της Zendaya στην πρεμιέρα του Dune Part 2 Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images

Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα το περασμένο φθινόπωρο. Η ημερομηνία κυκλοφορίας είχε αναβληθεί λόγω των απεργιών των ηθοποιών και συγγραφέων του Χόλιγουντ, που ταλαιπώρησαν τη βιομηχανία για μεγάλο μέρος του περασμένου έτους.

Το look, που επιμελήθηκε ο στιλίστας Law Roach, συμπλήρωσε με ένα πλατινένιο statement κολιέ, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φυσικά λαμπερό, σε καφέ τόνους. Ο οίκος Mugler ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram το σύνολο της ηθοποιού, επεξηγώντας την ιστορική σημασία του.

Με πληροφορίες από Harper's Bazaar

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM
Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Πολιτισμός / Κηδεία Διονύση Σαββόπουλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο δημιουργό

Σήμερα, Σάββατο 25 Οκτωβρίου, η Αθήνα αποχαιρετά τον Διονύση Σαββόπουλο δημοσία δαπάνη στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα εκφωνήσει επικήδειο, ενώ πλήθος κόσμου αναμένεται στο λαϊκό προσκύνημα από το πρωί
LIFO NEWSROOM