Η Adele «μετακομίζει» στο Μόναχο

Η Adele έρχεται στο Μόναχο Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Adele ανακοίνωσε ότι «μετακομίζει» στο Μόναχο το καλοκαίρι για λίγες μέρες τουλάχιστον.

Η Adele σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι το καλοκαίρι του 2024 θα βρεθεί για τέσσερις συναυλίες στο Μόναχο, στις 2, 3 και 9 και 10 Αυγούστου. Η αλήθεια είναι ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν έχει κάνει περιοδεία με το τελευταίο της άλμπουμ «30» στην Ευρώπη όπου έχει να εμφανιστεί από το 2016.

Οι συναυλίες της στο Λας Βέγκας ολοκληρώνονται τον Ιούνιο και η Adele θα επιστρέψει στην Ευρώπη τον Αύγουστο για τέσσερις παραστάσεις στην ειδική αρένα του Munich Messe. Ο υπαίθριος χώρος χωρητικότητας 80.000 ατόμων δημιουργήθηκε ειδικά, για αυτές τις παραστάσεις.

Μέσω Instagram, η Adele ανέφερε: «Λοιπόν πριν από λίγους μήνες έλαβα ένα τηλεφώνημα για μια καλοκαιρινή σειρά παραστάσεων. Ήμουν ικανοποιημένη με τις παραστάσεις μου στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου και το Λας Βέγκας, επομένως δεν είχα άλλα σχέδια. Ωστόσο, ήμουν πολύ περίεργη να μην αφεθώ σε αυτήν την ιδέα – ένα μοναδικό, ειδικά σχεδιασμένο pop up στάδιο γύρω από όποια εμφάνιση θέλω να κάνω;

»Ωχ!; Στη μέση της Ευρώπης; Στο Μόναχο; Αυτό είναι λίγο αυθαίρετο, αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο! Αμέσως μετά το Euro; Εμπρός Αγγλία! Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες δίπλα; Και κάποιοι από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες να εμφανίζονται ήδη σε σόου (εκεί κοντά); Γιατί ...ΝΑΙ!! Δεν έχω εμφανιστεί στην Ευρώπη από το 2016!

»Δεν μπορούσα να σκεφτώ έναν πιο υπέροχο τρόπο για να περάσω το καλοκαίρι μου και να τελειώσω αυτή την όμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου με εμφανίσεις πιο κοντά στην πατρίδα κατά τη διάρκεια ενός τόσο συναρπαστικού καλοκαιριού» έγραψε η Adele στην ανάρτησή της.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM
Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Πολιτισμός / Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Το αρχείο του Scopin, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένο, επιστρέφει τώρα ως βιβλίο και έκθεση, φωτίζοντας το Chelsea Hotel πριν γίνει πλήρως θρύλος και προτού αρκετά από τα πρόσωπα που κατέγραψε αποκτήσουν τη μεταγενέστερη μυθολογία τους.
THE LIFO TEAM
Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του As You Like It στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Ο Elliot Page θα προλογίσει trans και non-binary παραγωγή του Σαίξπηρ στο Λονδίνο

Το As You Like It θα παρουσιαστεί στο The Space Theatre από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου 2026, ενώ η ομάδα ετοιμάζει και το Twelfth Night στη Βαρκελώνη την 1η Αυγούστου, στην πρώτη της εμφάνιση εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.
THE LIFO TEAM
Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Πολιτισμός / Ο Jeremy O. Harris γράφει για τις 23 ημέρες κράτησής του στην Ιαπωνία στο Vanity Fair

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν οι ιαπωνικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ο συγγραφέας και ηθοποιός συνελήφθη στις 16 Νοεμβρίου 2025, αφού βρέθηκε στην τσάντα του ποσότητα ουσίας που περιείχε MDMA.
THE LIFO TEAM