Ριάνα-Μπριζίτ Μακρόν: Η συνάντησή τους στο Παρίσι

Συνάντηση Ριάνα-Μπριζίτ Μακρόν στο Παρίσι κατά τη διάρκεια Εβδομάδας Μόδας Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Ριάνα χθες το βράδυ πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων μαζί με τον σύντροφό της, A$AP Rocky, καθώς σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, είχαν συνάντηση με τη γαλλίδα Πρώτη Κυρία, Μπριζιτ Μακρόν. 

Η συνάντηση της Ριάνα και του A$AP Rocky με την Μακρόν  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο «μιας εκδήλωσης για τα Κίτρινα Νομίσματα, όπως η περσινή», σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό BFMTV. Οι δύο μικροί γιοι του ζευγαριού, ο RZA, ενός έτους και ο 5 μηνών Riot, δεν συνόδευσαν τους διάσημους γονείς τους.

Η 35χρονη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της ήταν ντυμένοι απλά, φορώντας ασορτί μαύρα δερμάτινα παλτό, ενώ ο A$AP Rocky παρά τη γραβάτα και το λευκό πουκάμισο δεν αποχωρίστηκε ούτε την αλυσίδα του ούτε τα γυαλιά ηλίου. 

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τη Ριάνα με τη Μπριζίτ Μακρόν ανήρτησε σε stories στο Instagram ο τραγουδιστής Κέντζι. Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί γκαλά με την παρουσία του A$AP Rocky, καθώς και του συγκροτήματος K-pop Stray Kids, της Lisa de Blackpink, τoy Maroon 5 και Gims.

Ωστόσο και πέρα από τη συνάντηση με την Μακρόν, η Ριάνα βρίσκεται στη Γαλλία για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Επίσης, προχθές βρέθηκε στην επίδειξη του οίκου Dior, όπου συνάντησε τυχαία την Νάταλι Πόρτμαν και εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για εκείνη.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Ριάνα είχε συνάντηση με κάποιον απο τους Μακρόν, καθώς έχει συναντηθεί με τον Εμανουέλ Μακρόν αρκετές φορές στο παρελθόν. Τον Ιούλιο του 2017 είχαν συναντηθεί για να συζητήσουν τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσης στη χώρα. Έπειτα, το 2018, είχαν βρεθεί στο Ντακάρ της Σενεγάλης, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την εκπαίδευση στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Η Ριάνα τον Σεπτέμβριο του 2016 έγινε πρέσβειρα της Παγκόσμιας Συνεργασίας για την Εκπαίδευση. Η ίδια είχε δηλώσει: «Αισθάνομαι έντονα ότι όλα τα παιδιά του κόσμου πρέπει να έχουν την ευκαιρία μιας ποιοτικής εκπαίδευσης. Είμαι υπερήφανη που ανακοινώνω τη συνεργασία του Ιδρύματος Clara Lionel με πρόσωπα και φορείς που μάχονται υπέρ του δικαιώματος στην εκπαίδευση. Δουλεύοντας μαζί, ξέρω ότι μπορούμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας και να διασφαλίσουμε ότι εκατομμύρια παιδιά θα αποκτήσουν πρόσβαση στην εκπαίδευση παγκοσμίως».

Με πληροφορίες από People, Page Six

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα–Ιαπωνία: Νέα κλιμάκωση μετά την κινεζική περιπολία γύρω από διαφιλονικούμενα νησιά

Διεθνή / Κίνα–Ιαπωνία: Νέα κλιμάκωση μετά την κινεζική περιπολία γύρω από διαφιλονικούμενα νησιά

Οι δηλώσεις της νέας πρωθυπουργού Σαναέ Τακαΐτσι για το ενδεχόμενο ιαπωνικής εμπλοκής σε μια πιθανή κινεζική επίθεση κατά της Ταϊβάν έχουν κλιμακώσει την ένταση στην περιοχή
LIFO NEWSROOM
Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πεζοναυτών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αϊτή

Διεθνή / Ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά πεζοναυτών έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αϊτή

Η επίθεση έρχεται σε μια περίοδο όπου περίπου το 90% της πρωτεύουσας βρίσκεται υπό τον έλεγχο ενόπλων ομάδων, οι οποίες επιβάλλουν «τέλη προστασίας», λεηλατούν και συγκρούονται για τον έλεγχο περιοχών
LIFO NEWSROOM
«Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Διεθνή / «Επιβιώνουμε από τύχη»: Οι γυναίκες που γεννούν μόνες στα βουνά του Κασμίρ

Ζώντας σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς πρόσβαση σε νοσοκομεία, οι γυναίκες νομάδες συχνά αναγκάζονται να γεννούν μόνες τους κατά τις μεγάλες εποχικές μετακινήσεις των ποιμενικών ομάδων τους, με αποτέλεσμα πολλές να χάνουν τη ζωή τους στη διαδρομή.
LIFO NEWSROOM
Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM