Τουρκία: Τροχαίο δυστύχημα μετά από καραμπόλα - 11 νεκροί, δεκάδες τραυματίες

Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Κωνσταντινούπολη: 11 νεκροί, δεκάδες τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στον αυτοκινητόδρομο Βόρειου Μαρμαρά, στην Τουρκία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 11 άνθρωποι και άλλοι 57 να τραυματιστούν.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη κοντά στη συνοικία Νταγκντιμπί της επαρχίας του Σαγγάριου, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Ενεπλάκησαν επτά οχήματα, ανάμεσα στα οποία τρία λεωφορεία και ένα φορτηγό, ωστόσο τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.

Στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος έχουν σπεύσει δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ είναι ήδη σε εξέλιξη οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των αρχών για τυχόν απεγκλωβισμούς.

Το ιδιωτικό ειδησεογραφικό κανάλι NTV μετέδωσε πως η περιοχή ήταν καλυμμένη με πυκνή ομίχλη και η ορατότητα ήταν χαμηλή. Λόγω της καραμπόλας, ο δρόμος έκλεισε στην κατεύθυνση προς Κωνσταντινούπολη.

Ο κυβερνήτης της επαρχίας του Σαγγάριου δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι 57 άνθρωποι τραυματίσθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ ανακαλούν «επιθετικά» φοιτητικές viza σε Κινέζους 

Διεθνή / Ρούμπιο: Οι ΗΠΑ ανακαλούν «επιθετικά» τις άδειες Κινέζων φοιτητών 

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ θα συνεργαστεί με το Εσωτερικής Ασφαλείας ώστε να προχωρήσουν οι ανακλήσεις «με επιθετικό τρόπο», ιδίως για φοιτητές που συνδέονται με το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κίνας ή που σπουδάζουν σε τομείς «κρίσιμης σημασίας», ανακοίνωσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών
LIFO NEWSROOM
«Υπέρβαση εξουσίας»: Δικαστήριο ακυρώνει τους ανταποδοτικούς δασμούς Τραμπ

Διεθνή / «Υπέρβαση εξουσίας»: Δικαστήριο ακυρώνει τους ανταποδοτικούς δασμούς Τραμπ

Δικαστικό πλήγμα στις εμπορικές πολιτικές του Αμερικανού προέδρου - Έφεση από την κυβέρνηση - Δικαστές που δεν έχουν εκλεγεί, δεν έχουν δικαίωμα απόφασης σε έκτακτες καταστάσεις, δήλωσε εκπρόσωπος του Τραμπ
LIFO NEWSROOM