Συντριβή αεροσκάφους σε αεροπορική επίδειξη στην Ουγγαρία- 2 νεκροί, 4 τραυματίες

Συντριβή αεροσκάφους κατά τη διάρκεια αεροβατικού σόου στην Ουγγαρία, δυο νεκροί Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Συντριβή αεροσκάφους σημειώθηκε κατά τη διάρκεια επίδειξης στην Ουγγαρία, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άτομα και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις, που ήταν στο έδαφος.

Η ουγγρική αστυνομία, σε σχετική της ανακοίνωση για τη συντριβή του αεροσκάφους στην περιοχή Σεκεσφέχερβαρ την Κυριακή, επεσήμανε πως «σύμφωνα με τις προκαταρκτικές πληροφορίες, πέρα από τον πιλότο, επέβαινε ένας επιβάτης στο αεροσκάφος (...) Και οι δυο έχασαν τη ζωή τους».

Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν στο έδαφος, οι τρεις από τους οποίους υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα, διευκρίνισαν οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας. Μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο ανήλικα. 

Σε βίντεο από το συμβάν, το αεροσκάφος επίδειξης – επρόκειτο για T-28 Trojan του αμερικανικού στρατού, κατασκευασμένο το 1951 – φαίνεται να κάνει κατακόρυφη κάθοδο προτού συντριβεί και εκραγεί.

«Το μικρό αεροσκάφος συνετρίβη κοντά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και πήρε φωτιά», διευκρίνισε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

«Η συντριβή έγινε πολύ κοντά στον χώρο της αεροβατικής επίδειξης», που προσέλκυσε χιλιάδες θεατές, διευκρίνισε μια εκπρόσωπος της εθνικής υπηρεσίας ασθενοφόρων στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Διεθνή / ΗΠΑ: Νέο βίντεο από το φορτηγό που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και κρεμάστηκε από γέφυγρα

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο φαίνεται η 26χρονη Σίντνεϊ Τόμας  να προσπαθεί να «κρατήσει» το φορτηγό στον δρόμο και τελικά να ουρλιάζει όταν το όχημα κρεμάστηκε στο κενό
NEWSROOM
Πούτιν: «Η κατάληψη του Χάρκοβο δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Διεθνή / Αινιγματικός Πούτιν: «Η κατάληψη του Χαρκόβου δεν αποτελεί μέρος του σχεδίου της Ρωσίας»

Το Χάρκοβο δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις τις τελευταίες εβδομάδες - Αναλυτές εκτιμούν ότι η Μόσχα επιδιώκει να διευρύνει τη γραμμή του μετώπου προκειμένου να εξαντλήσει περαιτέρω την ουκρανική άμυνα
NEWSROOM
Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλήθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Διεθνή / Έκπληξη από τον βασιλιά Κάρολο: Πήγε στην Όπερα του Λονδίνου και υποκλίθηκε στη σκηνή μαζί με τους καλλιτέχνες

Ο Βρετανός μονάρχης παρακολούθησε παράσταση προς τιμήν του μαέστρου που διηύθυνε την ορχήστρα στη στέψη του - Η λακωνική απάντηση όταν ρωτήθηκε για την υγεία του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ