Aerosmith: Ξεκίνησαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους

Aerosmith: Ξεκίνησαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους Facebook Twitter
0

Την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του ξεκίνησε από τη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών το εμβληματικό ροκ συγκρότημα των Aerosmith.

Συγκεκριμένα, οι Aerosmith πραγματοποίησαν την αποχαιρετιστήρια συναυλία του «Peace Out» στο Wells Fargo Center στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ το περασμένο Σάββατο.

Οι Στιβ Τάιλερ, Τζο Πέρι, Τομ Χάμιλτον και Μπραντ Γουίτφορντ, που κάνουν περιοδείες για περισσότερα από 50 χρόνια, ερμήνευσαν 18 τραγούδια σε διάστημα δύο ωρών. Ανάμεσα στα τραγούδια που έπαιξαν περιλαμβάνονταν επιτυχίες όπως «Dream On», «Rag Doll», «Back in the Saddle», «Love in an Elevator», «Adam's Apple», «Janie's Got a Gun», «Cryin'», «Seasons of Winter», «Rats in the Cellar», «Walk This Way» και «I Don't Want To Miss A Thing».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι  Black Crowes που άνοιξαν συναυλία των Aerosmith στην ίδια πόλη το 1990 ήταν ειδικοί προσκεκλημένοι στη συναυλία του Σαββάτου. Το συγκρότημα ερμήνευσε για περίπου 45 λεπτά δικές του επιτυχίες, μεταξύ άλλων το «She Talks to Angels».

Η περιοδεία των Aerosmith με 40 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική θα περιλαμβάνει σταθμούς στο Kia Forum του Λος Άντζελες, στη Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, στο Scotiabank Arena του Τορόντο και στην πατρίδα τους τη Βοστώνη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα μια super deluxe έκδοση του άλμπουμ του Greatest Hits, με 44 τραγούδια.

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Ο κορυφαίος Γαλλο-Λιβανέζος καλλιτεχνικός διευθυντής, επιμελητής και σκηνοθέτης υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένος στην τέχνη του και άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο της όπερας, της μουσικής και του θεάτρου.
LIFO NEWSROOM
Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Πολιτισμός / Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Στη δραματουργική και σκηνοθετική προσέγγιση της «Ανδρομάχης» από τη Μαρία Πρωτόπαππα, η Ερμιόνη και η Ανδρομάχη αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη των χωρών τους, ενώ ο Μενέλαος και ο Πηλέας την πολιτική και την εξουσία
LIFO NEWSROOM
Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM