Μαντόνα: «Έπαθε burn out προσπαθώντας να ανταγωνιστεί νεότερες σταρ, όπως η Τέιλορ Σουίφτ»

Μαντόνα: «Έπαθε burn out προσπαθώντας να ανταγωνιστεί νεότερες σταρ, όπως η Τέιλορ Σουίφτ» Facebook Twitter
Φωτ.: Instragram/madonna
0

Η οικογένεια της Μαντόνα εκτιμά πως η ποπ σταρ έφτασε τον εαυτό της στα όρια - και τελικώς στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη - για να μπορέσει να ανταγωνιστεί με νεότερες καλλιτέχνιδες, όπως η Τέιλορ Σουίφτ και η Πινκ. 

Η 64χρονη θρυλική τραγουδίστρια Μαντόνα είχε φτάσει στα όριά της ενόψει της πολυαναμενόμενης περιοδείας της "Celebration", γεγονός που οδήγησε στην ξαφνική κατάρρευσή της και στη διασωλήνωσή της, δήλωσαν άτομα από το περιβάλλον της, μιλώντας στη Sun.

«Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει για τα καλά. Η Μαντόνα είχε όλα τα χαρτιά της σε ένα νούμερο, που ήταν αυτή η περιοδεία» σημείωσε το ίδιο άτομο, ζητώντας να διατηρηθεί η ανωνυμία του. 

«Δούλευε υπερωρίες, ξεκάθαρα εξαντλήθηκε και οι άνθρωποι γύρω της της υπενθύμιζαν ευγενικά ότι δεν είναι πια 45 ετών, πόσο μάλλον 25» συμπλήρωσε και είπε πως πίεζε συνεχώς τον εαυτό της. 

Τόσο η Σουίφτ, 33 ετών, όσο και η Πινκ, 43 ετών, έχουν ξεκινήσει τις δικές τους περιοδείες πρόσφατα και αυτές χαρακτηρίζονται από το εντυπωσιακό σόου που προσφέρουν στον θεατή. Για να μπορέσει να τις ανταγωνιστεί, η Μαντόνα επέβαλε στον εαυτό της ένα εξαντλητικό πρόγραμμα προβών, κάτι που την οδήγησε στο νοσοκομείο. 

Το περιβάλλον της είχε παρατηρήσει το πόσο δύσκολο ήταν το εγχείρημά της και ανησυχούσε πολύ για την υγεία της. Μάλιστα, φοβόταν πως μπορεί να έχει ανάλογη τύχη με τον Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε πριν από την περιοδεία του το 2009. 

«Πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι τα συνεχή σχόλια για την ηλικία της, την πίεζαν να αγωνίζεται, οπότε είμαστε ανακουφισμένοι που αναγκάστηκε να πάρει ένα διάλειμμα και να βάλει την υγεία της πάνω απ' όλα. Ο κόσμος ανησυχούσε πραγματικά γι' αυτήν» είπε η ίδια πηγή. 

«Κανείς δεν θα το έλεγε φωναχτά, αλλά υπήρχαν ανησυχίες για μια άλλη περίπτωση ανάλογη με τον Μάικλ Τζάκσον, αν δεν επιβραδύνει λίγο. Όλοι έβλεπαν ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε λόγω του έντονου προγράμματός της, αλλά μόνο λίγοι ήταν αρκετά γενναίοι για να της πουν ότι ανησυχούσαν» προσέθεσε η πηγή. 

Η παραπάνω παραδοχή έρχεται μόλις μία ημέρα αφότου ένας φίλος της σούπερ σταρ δήλωσε στο Page Six ότι η Μαντόνα πίεζε τον εαυτό της σε μια προσπάθεια να συμβαδίσει με τους χορευτές της, οι οποίοι είναι αρκετά νεότεροί της. 

Η τραγουδίστρια εργαζόταν 12 ώρες το 24ωρο για την προετοιμασία της περιοδείας, την εβδομάδα πριν από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. 

Σημειώνεται πως μετά την ολιγοήμερη νοσηλεία της, η Μαντόνα πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της όπου αναρρώνει. 

Με πληροφορίες από New York Post

 
 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίμα και λιμός στη Γάζα: 30 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα - Διάσημοι και ακτιβιστές στη «νηοπομπή της Αντοχής»

Διεθνή / Αίμα και λιμός στη Γάζα: 30 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα - Διάσημοι και ακτιβιστές στη «νηοπομπή της Αντοχής»

Τουλάχιστον 30 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα, ενώ η Γκρέτα Τούνμπεργκ και δεκάδες διεθνείς προσωπικότητες ξεκινούν τη μεγαλύτερη ανθρωπιστική νηοπομπή για να σπάσουν τον αποκλεισμό
LIFO NEWSROOM
kamila-sexoualiki epithesi

Διεθνή / Όταν η βασίλισσα Καμίλα αντιμετώπισε σεξουαλική επίθεση ως μαθήτρια: «Τον χτύπησα με το παπούτσι στο ευαίσθητο σημείο»

Στο βιβλίο "Power and the Palace" αναφέρεται πως η βασίλισσα αποκάλυψε το γεγονός στον Μπόρις Τζόνσον κατά τη θητεία του ως δήμαρχος του Λονδίνου
LIFO NEWSROOM
Οι ΗΠΑ αναστέλλουν τις βίζες για σχεδόν όλους όσοι έχουν παλαιστινιακά διαβατήρια

Διεθνή / Οι ΗΠΑ αναστέλλουν τις βίζες για σχεδόν όλους όσοι έχουν παλαιστινιακά διαβατήρια

Οι ΗΠΑ εμποδίζουν Παλαιστίνιους να ταξιδέψουν στην αμερικανική επικράτεια για ιατρική περίθαλψη, σπουδές σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, επισκέψεις σε φίλους ή συγγενείς, ή επιχειρηματικούς σκοπούς
LIFO NEWSROOM
Από τη Βαρκελώνη για τη Γάζα: Αναχώρησε ο στολίσκος αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla» με την Γκρέτα Τούνμπεργκ

Διεθνή / Από τη Βαρκελώνη για τη Γάζα: Αναχώρησε ο στολίσκος αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla» με την Γκρέτα Τούνμπεργκ

«Είναι η μεγαλύτερη αποστολή αλληλεγγύης στην ιστορία» με «περισσότερους ανθρώπους και περισσότερα πλοία από οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια μέχρι τώρα να φθάσει στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
«ΗΠΑ και Ρωσία» θεωρούν πως η Ευρώπη «εμποδίζει παρασκηνιακά» το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / «ΗΠΑ και Ρωσία» θεωρούν πως η Ευρώπη «εμποδίζει παρασκηνιακά» το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία

«Ορισμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες υποστηρίζουν δημόσια την αμερικανική προσπάθεια και επιχειρούν παρασκηνιακά να αναιρέσουν την όποια πρόοδο», σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios
LIFO NEWSROOM
Οι εκδόσεις που απευθύνονται στο LGBTQ+ κοινό αντιμετωπίζουν διακρίσεις από τους διαφημιστές, προειδοποιούν οι εκδότες

Διεθνή / Τα περιοδικά που απευθύνονται στο LGBTQ+ κοινό αντιμετωπίζουν διακρίσεις από τους διαφημιστές, προειδοποιούν οι εκδότες

Η αντι-DEI εκστρατεία στις ΗΠΑ και οι διαφημιστές που αποφεύγουν να συνεργαστούν με τα έντυπα που απευθύνονται στην LGBTQ+ κοινότητα και άλλες μειονότητες
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: Η στιγμή που ακτιβίστριες ρίχνουν κόκκινη μπογιά στην πρόσοψη της Σαγράδα Φαμίλια

Διεθνή / Ισπανία: Η στιγμή που ακτιβίστριες ρίχνουν κόκκινη μπογιά στην πρόσοψη της Σαγράδα Φαμίλια

Διαμαρτυρόμενες για την κυβερνητική απραξία απέναντι στις καταστροφικές φωτιές, οι δύο γυναίκες έριξαν την μπογιά στην πρόσοψη του διάσημου καθεδρικού ναού και συνελήφθησαν
LIFO NEWSROOM