Ο οίκος Lοuis Vuitton παρουσίασε στο Ηρώδειο τη νέα σειρά κοσμημάτων- Σε επιμέλεια Δημήτρη Παπαϊωάννου

Κοσμήματα και λάμψη- Ο οίκος Luis Vuitton στο Ηρώδειο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Παπαϊωάννου Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram/ Δημήτρης Παπαϊωάννου
0

O οίκος μόδας Louis Vuitton παρουσίασε στο Ηρώδειο τη συλλογή κοσμημάτων του υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Δημήτρη Παπαϊωάννου.

«Θυμάστε την κολεξιόν "Θα σώσει τον κόσμο η δημιουργική φιλοδοξία;». Δεν ξέρω, αλλά σε κάνει να πιστεύεις ότι τα πάντα είναι πιθανά. Όπως απόψε το βράδυ που ο ευφυέστατος Δημήτρης Παπαϊωάννου μας κάλεσε να σταθούμε μαζί του στη σκηνή στο Ηρώδειο για να γίνουμε μάρτυρες της «γέννησης» της νέας σειράς κοσμημάτων με την καλλιτεχνική διευθύντρια ρολογιών και κοσμημάτων του οίκου Louis Vuitton, Francesca Amfitheatrof.

Όπως ακριβώς και οι δημιουργίες της Amfitheatrof, η βραδιά ήταν μία εμπειρία, ταυτόχρονα αρχαία και μοντέρνα, συναισθηματική και πνευματική. Και προσωπικά με έκανε να αισθανθώ πολύ υπερήφανη. Μπράβο σε όλους. Ήταν μία νύχτα που θα μείνει στη μνήμη για την τέχνη, τα κοσμήματα την δημιουργική φιλοδοξία, για την Ελλάδα» έγραψε στο μήνυμά της η αρχισυντάκτρια του Elle, Stellene Volandes, που ήταν μία εκ των καλεσμένων δημοσιογράφων για την παρουσίαση των κοσμημάτων του οίκου Louis Vuitton.

O Δημήτρης Παπαϊωάννου ανάρτησε με τη σειρά του εικόνες από την βραδιά. «Ενωθήκαμε ξανά με την Breanna για μία εκδήλωση, την κολεξιόν της σειράς κοσμημάτων του οίκου Louis Vuitton, «Deep Time» έγραψε στο Instagram.

«Οι ψυχές μας έβγαλαν φτερά χθες το βράδυ» σημείωσε στον δικό της λογαριασμό η καλλιτεχνική διευθύντρια περιγράφοντας τη μαγική όπως είπε βραδιά.

Νωρίτερα είχε καλωσορίσει τους καλεσμένους της από όλον τον κόσμο στο «πρώτο δείπνο δίπλα στη θάλασσα σε παραλία της Ελλάδας» όπως έγραψε χαρακτηριστικά, και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Πολιτισμός / Οι τελευταίες συλλογές του Τζόρτζιο Αρμάνι θα παρουσιαστούν κανονικά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο

Ο οίκος ανακοίνωσε ότι ο σχεδιαστής εργαζόταν «μέχρι το τέλος» πάνω στις νέες γραμμές Emporio Armani και Giorgio Armani, αλλά και σε μια μεγάλη έκθεση για τα 50 χρόνια του οίκου
LIFO NEWSROOM
Τζόρτζιο Αρμάνι: Στη μεγάλη οθόνη η ζωή του «βασιλιά της μόδας»

Πολιτισμός / Τζόρτζιο Αρμάνι: Η ζωή του «βασιλιά της μόδας» μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη

Προς το παρόν, δεν έχει διευκρινιστεί αν η φιλόδοξη παραγωγή θα εστιάσει μόνο στην επαγγελματική πορεία του σχεδιαστή στις πασαρέλες και το κόκκινο χαλί ή αν θα συμπεριλάβει και την προσωπική του ζωή
LIFO NEWSROOM
Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ