Βασιλική Όπερα: Θεατής προσέβαλε παιδί-ηθοποιό και του απαγόρευσαν την είσοδο για πάντα

Βασιλική Όπερα: Θεατής προσέβαλε παιδί-ηθοποιό και του απαγόρευσαν την είσοδο για πάντα Facebook Twitter
Ο Μαλακάι Μπάγιο - Φωτ.: Royal Opera House.
0

Η Βασιλική Όπερα στο Λονδίνο απαγόρευσε για πάντα την είσοδο σε θεατή επειδή αποδοκίμασε έναν 12χρονο ηθοποιό κατά τη διάρκεια της όπερας «Alcina» του Χέντελ.

Συγκεκριμένα, όσο ο 12χρονος μαύρος, Μαλακάι Μπάγιο τραγουδούσε τα λόγια του στην πρεμιέρα του έργου, ακούστηκε κάποιος να γιουχάρει και να λέει τη λέξη «σκουπίδια».

Οι θεατές επενέβησαν καλώντας τον εν λόγω θεατή να σωπάσει με τον ίδιο να αποχωρεί λίγο μετά εν μέσω δυνατών χειροκροτημάτων για τον Μπάγιο. 

Η Βασιλική Όπερα σε ανακοίνωση δήλωσε «σοκαρισμένη» από το περιστατικό και επαίνεσε τις ικανότητες του παιδιού στην ερμηνεία του ως Oberto. 

«O Μαλακάι είναι εκπληκτικά ταλαντούχος προσδίδοντας σπουδαία υποκριτική και ερμηνευτική ικανότητα στον ρόλο. Πρόκειται για ένα τεράστιο επίτευγμα ενός τόσο νεαρού τραγουδιστή.  Δυστυχώς, στην πρεμιέρα του Alcina, ένα μέλος του κοινού διέκοψε την παράσταση και την εξαιρετική ερμηνεία του Μαλακάι», σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

«Είμαστε σοκαρισμένοι που ένα μέλος του κοινού συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο και η υποστήριξή μας είναι στο πλευρό του Μαλακάι. Έχουν ληφθεί μέτρα για να διασφαλιστεί ότι ο εν λόγω θεατής δεν θα βρεθεί ξανά στη Βασιλική Όπερα», κατέληξε η ανακοίνωση. 

Με πληροφορίες από BBC και Independent

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM