Δύο σιαμαίες περιγράφουν τη ζωή τους: «Εγώ είμαι ασέξουαλ, αλλά η αδερφή μου έχει φίλο»

Δύο σιαμαίες περιγράφουν την καθημερινότητά τους: «Εγώ είμαι ασέξουαλ, αλλά η αδερφή μου έχει φίλο» Facebook Twitter
0

Για τη ζωή, αλλά και τη σχέση της μίας από τις δύο, μίλησαν σε Q&A στο  ΥouTube οι σιαμαίες Κάρμεν και Λουπίτα. 

Η Κάρμεν και η Λουπίτα Αντράντε είναι ενωμένες στο στήθος. Έχουν δύο χέρια η καθεμία, δύο καρδιές, δύο στομάχια, αλλά μοιράζονται δύο πόδια μαζί, με την Κάρμεν να ελέγχει το δεξί και τη Λουπίτα το αριστερό πόδι, ένα πεπτικό και ένα αναπαραγωγικό σύστημα.

H ανατομία, ωστόσο, δε στάθηκε εμπόδιο για την Κάρμεν να αναζητήσει μια σχέση. Σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως βγαίνει με ένα νεαρό, τον Νταν, τον οποίο γνώρισε στη online εφαρμογή γνωριμιών Hinge - και με τον οποίο εξακολουθούν να είναι μαζί, βάσει των αναρτήσεών της στο Instagram. 

Αρχικά, παραδέχεται η Κάρμεν, «ήταν αρκετά αμήχανα», δεδομένου του ότι η Λουπίτα είχε δηλώσει «ασέξουαλ και αρομαντική». 

«Προφανώς εγώ θα ήμουν διαφανής στα πάντα. Ήταν μια διαδικασία όπου όλοι μας μαθαίναμε. Είχαμε μία συζήτηση για τα όρια, ποια θα ήταν εντάξει και ποια όχι» εξηγεί η Κάρμεν. 

Η Κάρμεν αστειεύεται πως η Λουπίτα δεν είναι καλή «κολλητή», αλλά η Λουπίτα αντιτείνει πως «κάνει πλάκα» στην Κάρμεν και τον Νταν. 

Στη συνέντευξη, η Κάρμεν παραδέχεται πως δεν έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον Νταν και η σχέση τους είναι περισσότερο σαν μια στενή φιλία. Και προσθέτει πως, καθώς είναι μόλις 21 χρόνων, δε σκέφτεται το γάμο προσώρας. «Θα ενδιαφερόμουν περισσότερο για ένα σύντροφο ζωής παρά για έναν γάμο» λέει η ίδια. 

Γεννημένες στο Μεξικό και μεγαλωμένες στο Κονέκτικατ, οι σιαμαίες αδερφές έχουν εμφανιστεί σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές. 

Όπως έχουν αναφέρει σε συνεντεύξεις τους, έχουν «φετιχοποιηθεί» από τα εννιά τους χρόνια, με τους ανθρώπους να αγνοούν πολλά και να φαντάζονται περισσότερα για τη ζωή τους. 

«Το νούμερο ένα είναι πώς είναι να είσαι σιαμαία, και το άλλο πράγμα είναι η ιδέα των ανθρώπων πως κάνουν σεξ με δύο γυναίκες ταυτόχρονα» εξηγεί η Κάρμεν. 

Η Κάρμεν σπουδάζει, η Λουπίτα μόλις παράτησε τις σπουδές της. Όπως λένε, τους πήρε πάρα πολύ, «για την ακρίβεια 17 χρόνια» να μάθουν να συντονίζουν τα κοινά τους πόδια και να βρουν βηματισμό. Και οι δύο είναι ιδιαίτερα δραστήριες στα social media. 

Με πληροφορίες από NY Post

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ανάλυση / Ισραήλ και Τουρκία στη Συρία: Στρατηγικές κινήσεις και κίνδυνος σύγκρουσης

Ισραήλ και Τουρκία επιδιώκουν να αποφύγουν άμεση σύγκρουση στη Συρία, όμως η αυξανόμενη στρατιωτική τους παρουσία και οι αντίθετες στρατηγικές μπορεί να οδηγήσουν σε περιορισμένες συγκρούσεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Διεθνή / Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο φιλόδοξος Χριστιανοδημοκράτης που «σκόνταψε» στην πορεία προς την καγκελαρία

Ο Μερτς ορκίστηκε καγκελάριος - Αναδείχθηκε πρώτος στις γερμανικές εκλογές και αναμενόταν να γίνει ο επόμενος καγκελάριος, όμως στην πρώτη ψηφοφορία δεν εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία
LIFO NEWSROOM
Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του;

Διεθνή / Απόδραση από το Αλκατράζ: Πόσο επηρεάστηκε ο Τραμπ από την ταινία και διέταξε την επαναλειτουργία του

Πρώτα η ταινία προβλήθηκε σε τοπικό δίκτυο της Φλόριντα, όπου πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Τραμπ - Την επόμενη ημέρα ο Αμερικανός πρόεδρος απαίτησε να ανοίξει και πάλι το Αλκατράζ
LIFO NEWSROOM
Δικαστής διατάσσει την κυβέρνηση Τραμπ να δεχθεί 12.000 πρόσφυγες

Διεθνή / Δικαστής διατάσσει την κυβέρνηση Τραμπ να δεχθεί 12.000 πρόσφυγες

Αμερικανός δικαστής εντολή στην κυβέρνηση Τραμπ να δεχτεί 12.000 πρόσφυγες, απορρίπτοντας την ερμηνεία της κυβέρνησης σχετικά με περιορισμούς. Ανατροπή στο διάταγμα του Τραμπ για αναστολή εισδοχής προσφύγων
LIFO NEWSROOM