Η Ryanair τρολάρει ξανά τον Τζόνσον- «Για να είμαστε ξεκάθαροι: ΔΕΝ βοηθάμε τον Μπόρις να επιστρέψει»

Η Ryanair τρολάρει ξανά τον Μπόρις Τζόνσον: «Για να είμαστε ξεκάθαροι: ΔΕΝ βοηθάμε τον Μπόρις να επιστρέψει» Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

H Ryanair τρολάρει για μία ακόμα φορά τον Μπόρις Τζόνσον, μετά την παραίτηση της Λιζ Τρας και τις φήμες για νέα διεκδίκηση από μέρους του, του πρωθυπουργικού θώκου.

«Για να είμαστε ξεκάθαροι: ΔΕΝ βοηθάμε τον Μπόρις να επιστρέψει σήμερα» έγραψε η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της στο Τwitter, αναρτώντας και φωτογραφία του πρώην Βρετανού πρωθυπουργού με ένα απαγορευτικό στο πρόσωπο.

Η εταιρεία δε, έσπευσε να κάνει τη συγκεκριμένη ανάρτηση αφού κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Μπόρις Τζόνσον εθεάθη στη νυχτερινή πτήση της British Airways από τη Δομινικανή Δημοκρατία όπου έκανε διακοπές, στο Λονδίνο.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Ryanair τρολάρει τον Μπόρις Τζόνσον. Στο παρελθόν, ανάρτησε ένα ψεύτικο μενού με ποτά στον λογαριασμό της στο Twitter, τρολάροντας τον εν ενεργεία τότε πρωθυπουργό για το περίφημο πάρτι που είχε γίνει στον κήπο της Ντάουνινγκ Στριτ στο απόγειο του πρώτου lockdown στη Βρετανία.

Στον απόηχο της παραίτησης της Λιζ Τρας, η εταιρεία έβαλε στο στόχαστρό της και την παραιτηθείσα πρωθυπουργό, αναρτώντας φωτογραφία της με φόντο την πόρτα της εξόδου από το αεροπλάνο.

«Γρήγορη έξοδος. Η Λιζ τα μεσάνυχτα» έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούν το Twitter για να δημοσιεύουν ειδήσεις, να παρέχουν υποστήριξη πελατών, να ακούν σχόλια και να ζητούν συγγνώμη όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

H Ryanair από την άλλη, η ιρλανδική χαμηλού κόστους εταιρεία και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης, χρησιμοποιεί το Twitter για να κάνει τον κόσμο των social media λίγο πιο αστείο. Παρέχει και υποστήριξη πελατών φυσικά αλλά μόνο με απευθείας μηνύματα.

Η αεροπορική εταιρεία δημοσιεύει κάθε είδους ξεκαρδιστικά memes και σχόλια για ειδήσεις που απασχολούν την επικαιρότητα. Στο παρελθόν έχει τρολάρει τον Τζόκοβιτς αλλά και απλούς επιβάτες που έχει τύχει να σχολιάσουν κάτι αρνητικό για την εταιρεία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Christopher Anderson

Διεθνή / Ο Christopher Anderson «αποδομεί» με τον φακό του την αψεγάδιαστη εικόνα των ανθρώπων του Τραμπ

Ο Αμερικανός φωτογράφος εξηγεί ότι στόχος του δεν ήταν να προκαλέσει, αλλά να αποτυπώσει την πολιτική εξουσία χωρίς φίλτρα, μακριά από τη στιλιζαρισμένη εικόνα που επιβάλλει το Trumpworld
THE LIFO TEAM
Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Διεθνή / Τρομοκρατική επίθεση στο Σίδνεϊ: Νέοι νόμοι κατά της ρητορικής μίσους μετά την τραγωδία στην παραλία Μπόντι

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός ανακοινώνει νέους νόμους κατά της ρητορικής μίσους, παραδεχόμενος ότι θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πριν από τη σφοδρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της χώρας
THE LIFO TEAM
O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να περηφανευτεί για τον εαυτό του και να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν

Διεθνή / O Τραμπ απηύθυνε διάγγελμα για να αποδώσει ευθύνες στον Μπάιντεν και να περηφανευτεί για τον εαυτό του

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν παρουσίασε καμία νέα πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης του κόστους ζωής στις ΗΠΑ, αντ' αυτού τα έβαλε με τους μετανάστες και τα τρανς άτομα
THE LIFO TEAM