Enola Holmes 2: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ- Η αδελφή του Sherlock λύνει νέα μυστήρια

Enola Holmes 2: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ- Η αδελφή του Σέρλοκ λύνει νέα μυστήρια Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

H Enola Holmes επιστρέφει με νέες περιπέτειες και νέα μυστήρια να λύσει στο σίκουελ της ομώνυμης ταινίας που θα κυκλοφορήσει στο Νetlflix.

Το νέο επίσημο τρέιλερ δείχνει την Μίλι Μπόμπι Μπράουν, γνωστή ως Eleven του «Stranger Things» να ερευνά ένα ακόμη μυστήριο. 

Αυτή τη φορά, ψάχνει για ένα κορίτσι, που εργάζεται σε ένα εργοστάσιο σπίρτων αλλά αγνοείται. 

Το μυστήριο όχι μόνο στέλνει την Enola σε μια περιπέτεια όπου πρέπει, για άλλη μια φορά, να αποδείξει την αξία της ως ντετέκτιβ, αλλά και να συνεργαστεί με τον διάσημο αδερφό της, Sherlock, που υποδύεται ο Χένρι Καβίλ.

Μαζί με τα κινηματογραφικά αδέλφια Holmes το καστ συμπληρώνουν οι David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster και η εξαιρετική Helena Bonham Carter.

Η ταινία είναι για άλλη μια φορά σε σκηνοθεσία του Χάρι Μπράντμπιερ (Fleabag) και σενάριο του Τζακ Θορν (His Dark Materials).

Η ταινία κυκλοφορεί στις 4 Νοεμβρίου.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ