Έντρομος ο Γουίλ Σμιθ αντικρίζει «ταραντούλα» μέσα στο σαλόνι του- «Πουλάμε το σπίτι»

Έντρομος ο Γουίλ Σμιθ αντικρίζει «ταραντούλα» μέσα στο σαλόνι του- «Πουλάμε το σπίτι» Facebook Twitter
0

Έντρομος ο Γουίλ Σμιθ λέει ότι θα πουλήσει το σπίτι του, όταν αντικρίζει μία ταραντούλα.

Ο ηθοποιός και ο γιος του ο Trey ήταν στο σαλόνι του σπιτιού του όταν εμφανίστηκε η αράχνη και από τις αντιδράσεις τους φαίνεται ότι δεν τις πολυσυμπαθούν.

Ο Σμιθ, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στα social media, μετά το περιστατικό με το χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στα φετινά Όσκαρ, άρχισε να καταγράφει σε βίντεο τη σκηνή διερωτώμενος «Τι στο διάολο είναι αυτό;»

«Είναι μια μεγάλη αράχνη», λέει ο 29χρονος Trey. «Είναι μια ταραντούλα».

Ο 53χρονος ηθοποιός φαίνεται να ανεβαίνει σε μία καρέκλα και λέει στον γιο του ότι πρέπει να την διώξει από το σπίτι. «Έλα, είσαι νέος και δυνατός, μπορείς να το διαχειριστείς αν σε δαγκώσει» ακούγεται να του λέει ενώ εκείνος τον κοιτάει με απορία.

Ούτε ο γιος του φαινόταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την εμφάνιση της αράχνης αλλά κατάφερε να την εγκλωβίσει τοποθετώντας πάνω της ένα ποτήρι. Στη συνέχεια ο Γουίλ Σμιθ τη σηκώνει πάνω, βάζοντας από κάτω ένα κομμάτι χαρτί ενώ ακούγονται οι κραυγές του.

«Λοιπόν αυτή είναι η μεγαλύτερη αράχνη που έχουμε δει ποτέ στη ζωή μας», λέει ο γιος του και ο Γουίλ συμφωνεί προσθέτοντας ότι «Δεν μου αρέσει καθόλου».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΡΙ ΣΤΑΙΛΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Διεθνή / Χάρι Στάιλς: Απογοητευμένοι οι φαν με το κόστος των εισιτηρίων της περιοδείας - Το σχόλιο του Λίαμ Γκάλαχερ

Οι τιμές για το «Together, Together World Tour» που προκάλεσαν αντιδράσεις - «Με αυτές τις τιμές, περιμένω ο Χάρι Στάιλς να έρθει μέχρι τη θέση μου και να με φιλήσει»
THE LIFO TEAM
Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Διεθνή / Τα επτά πιθανά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν αν οι ΗΠΑ πλήξουν το Ιράν

Αν δεν επιτευχθεί τελευταία στιγμή συμφωνία με την Τεχεράνη και ο Ντόναλντ Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης, οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες για τη Μέση Ανατολή αλλά και τον κόσμο
THE LIFO TEAM
Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

Διεθνή / Τροχαίο στη Ρουμανία: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα τις αισθήσεις μου» - Δύο από τους τραυματίες επιστρέφουν αύριο

«Άκουσα τις φωνές τους καθώς περνούσα με το καροτσάκι, τουλάχιστον ξέρω ότι είναι ζωντανοί» περιγράφει - Στο χειρουργείο ένας εκ των τραυματιών
THE LIFO TEAM