Η καλοκαιρινή playlist του Μπαράκ Ομπάμα για το 2022 έχει μέσα Beyonce και Harry Styles

Η καλοκαιρινή playlist του Μπαράκ Ομπάμα για το 2022 έχει μέσα Beyonce και Harry Styles Facebook Twitter
Φωτ: Charles Ommanney/Getty Images
0

Ο Μπαράκ Ομπάμα δημοσίευσε την καλοκαιρινή playlist του για το 2022.

Ο 60χρονος πρώην Αμερικανός αποκάλυψε την ετήσια playlist του για το καλοκαίρι με νέες επιτυχίες αλλά και κλασικά τραγούδια.

«Κάθε χρόνο, ενθουσιάζομαι που μοιράζομαι την καλοκαιρινή μου playlist επειδή μαθαίνω για τόσους πολλούς νέους καλλιτέχνες από τις απαντήσεις σας - είναι ένα παράδειγμα για το πώς η μουσική μπορεί πραγματικά να μας φέρει όλους κοντά», έγραψε ο Μπαράκ Ομπάμα, προσθέτοντας: «Να τι ακούω αυτό το καλοκαίρι. Ποια τραγούδια θα προσθέτατε εσείς;».

Στην κορυφή βρίσκεται το τελευταίο single της Beyoncé, "Break My Soul", και το "More Than You Know" του Dr. John.

Το "Vibe Out" της Tems, το "Music for a Sushi Restaurant" του Harry Styles και το "Last Last" του Burna Boy μπήκαν επίσης στη λίστα μαζί με τα "Mighty Love" των The Spinners, "Persuasive" της Doechii και το "Feelin' Alright" του Joe Cocker.

Μερικές ακόμη αγαπημένες μελωδίες του Μπαράκ Ομπάμα περιλαμβάνουν κλασικά τραγούδια όπως τα "Blue In Green", "Save Me" και "Let's Go Crazy" των Miles Davis, Aretha Franklin και Prince, αντίστοιχα.

Το "I Can't Get Next to You" του Al Green και το "Dancing in the Dark" του Bruce Springsteen είναι άλλες δυο γνωστές επιτυχίες στη λίστα, καθώς επίσης τα "Energy" του Sampa the Great με τη συμμετοχή του Nadeem Din-Gabisi, "Saoko" της Rosalia και "Nobody Knows Me" του Lyle Lovett.

Η λίστα ολοκληρώνεται με τα "Split/Whole Time" του Lil Yachty, "Ojitos Lindos" των Bad Bunny & Bomba Estéreo, "Pull Up" του Koffee, "That's Where I Am" της Maggie Rogers, "Wet Let" της Angelica, η συνεργασία των Drake και Rihanna το 2016, "Too Good", το "Bliss" της Amber Mark και το "I've Been Loving you" του Otis Redding.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τα αποθέματα νερού των πιο ξηρών περιοχών της Ευρώπης

Διεθνή / Η τεχνητή νοημοσύνη απειλεί τα αποθέματα νερού των πιο ξηρών περιοχών της Ευρώπης

Η ΕΕ θέλει να ανταγωνιστεί τις ΗΠΑ και την Κίνα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης - Ωστόσο, οι επικριτές υποστηρίζουν ότι οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής δεν έχουν λάβει υπόψη την εξαιρετικά υψηλή ζήτηση νερού που απαιτεί ο τομέας αυτός.
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ σχεδιάζει ταμείο επένδυσης της «παγωμένης ρωσικής περιουσίας» για στήριξη της Ουκρανίας

Διεθνή / Η ΕΕ σχεδιάζει ταμείο επένδυσης της «παγωμένης ρωσικής περιουσίας» για στήριξη της Ουκρανίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να αξιοποιήσει 200 δισ. ευρώ από παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία μέσω επενδύσεων υψηλότερου ρίσκου, αποφεύγοντας τη νομική σύγκρουση της κατάσχεσης και ενισχύοντας την Ουκρανία απέναντι στη ρωσική απειλή
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινή επιχείρηση κατά του Ιράν: Πρωτοφανής συντονισμός Μυστικών Υπηρεσιών και τεχνολογίας

Διεθνή / Πώς το Ισραήλ εισχώρησε στο Ιράν: Οι Μυστικές Υπηρεσίες, η τεχνολογία, οι «μεταμφιέσεις»

Απόρρητες τηλεφωνικές επικοινωνίες, hack σε τηλέφωνα, δορυφορικές εικόνες και εξελιγμένοι αλγόριθμοι δημιούργησαν μια «τράπεζα στόχων» που επέτρεψε ταυτόχρονες ακριβείς επιθέσεις κατά στρατιωτικών και πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Ιράν
LIFO NEWSROOM
Ρήγμα στον Λευκό Οίκο: Η οργή Τραμπ για την Τούλσι Γκαμπάρντ και οι προειδοποιήσεις για πυρηνικό πόλεμο με Ιράν

Διεθνή / Νέα ρήξη στον Λευκό Οίκο: Οργή Τραμπ για την επικεφαλής των Μυστικών Υπηρεσιών, Γκαμπάρντ για τα πυρηνικά του Ιράν

Η επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Τούλσι Γκαμπάρντ προειδοποιεί για τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου με το Ιράν, προκαλώντας ένταση στον Λευκό Οίκο - Πώς αντιδρά ο Τραμπ και τι σημαίνει για τη στρατηγική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή.
LIFO NEWSROOM
Πού είναι ο «Άξονας Αντίστασης» του Ιράν: Γιατί οι σύμμαχοι της Τεχεράνης είναι άφαντοι μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ

Διεθνή / Πού είναι ο «Άξονας Αντίστασης» του Ιράν: Γιατί οι σύμμαχοι της Τεχεράνης είναι άφαντοι μετά τις επιθέσεις του Ισραήλ

Οι σύμμαχοι του Ιράν, όπως η Χεζμπολάχ και οι Χούτι, εμφανίζονται αδρανείς μετά τις ισραηλινές επιθέσεις - Πώς οι γεωπολιτικές ισορροπίες αλλάζουν στη Μέση Ανατολή και τι φοβούνται οι ιρανικές παραστρατιωτικές ομάδες
LIFO NEWSROOM