O Μίσα Κόλινς του Supernatural ζητά συγγνώμη για το άκυρο coming out: «Δεν είμαι bisexual»

Supernatural’s Misha Collins clarifies he’s not bisexual after appearing to come out: ‘I’m sorry’ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Ο ηθοποιός του Supernatural, Μίσα Κόλινς, διευκρίνισε ότι είναι στρέιτ, μετά από δηλώσεις του που ερμηνεύτηκαν ως coming out και προσωπική εξομολόγηση πως είναι bisexual.

Σε εκδήλωση για το Supernatural το Σάββατο, είχε ρωτήσει τους φανς αν είναι εσωστρεφείς, εξωστρεφείς ή αμφιφυλόφιλοι. «Είμαι και τα τρία», είχε προσθέσει ο Μίσα, υπό τις επευφημίες του κόσμου. Λίγα 24ωρα αργότερα, και ενώ το θέμα είχε απασχολήσει διεθνείς ιστοτόπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, όπως το pink news, 47χρονος ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη για την «αδέξια χρήση του λόγου», λέγοντας ότι «τα έμπλεξε».

«Θέλω να ζητήσω βαθιά συγγνώμη για το λάθος αυτό το Σαββατοκύριακο. Σε μία συγκέντρωση θαυμαστών στο Νιου Τζέρσεϊ, όταν μιλούσα με το κοινό είπα ότι είμαι "και τα τρία" πράγματα: εσωστρεφής, εξωστρεφής και αμφιφυλόφιλος. Η αδέξια πρόθεσή μου ήταν να αποτρέψω την πραγματική συζήτηση για τη σεξουαλικότητά μου, αλλά το έκανα άσχημα και κατάλαβα ότι αυτό θεωρήθηκε ως coming out».

«Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, γι' αυτό πρέπει να διορθώσω τα πράγματα: Δεν είμαι αμφιφυλόφιλος. Τυχαίνει να είμαι στρέιτ, αλλά είμαι επίσης ένας ένθερμος σύμμαχος» ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

«Λυπάμαι βαθύτατα για την αδεξιότητα της γλώσσας μου. Θέλω να γίνω καλύτερος σύμμαχος και αισθάνομαι κόμπο στο στομάχι μου που ίσως έκανα τα πράγματα χειρότερα. Προσπαθώ να μάθω, προσπαθώ να γίνω καλύτερος και θα συνεχίσω να ακούω».

Στο Supernatural, ο Kόλινς υποδύθηκε τον άγγελο Castiel, ο οποίος είχε μια ερωτική σχέση με τον πρωταγωνιστή Dean Winchester (Jensen Ackles).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«The Simpsons»: Πέθανε η Μαρτζ Σίμπσον; – Το επεισόδιο-έκπληξη του φινάλε αφήνει ανοικτά ερωτήματα

TV & Media / «The Simpsons»: Πέθανε η Μαρτζ Σίμπσον; – Το επεισόδιο-έκπληξη του φινάλε αφήνει ανοικτά ερωτήματα

Στο φινάλε της 36ης σεζόν της μακροβιότερης σειράς κινουμένων σχεδίων, οι δημιουργοί αποχαιρετούν –ή μήπως όχι;– τη Μαρτζ, σε ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές και συγκίνηση
LIFO NEWSROOM
Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

TV & Media / Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω λεμφοίδημα – Για χρόνια δεν είχε διαγνωστεί και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για τις σωματικές αλλαγές, την έκθεση στα ΜΜΕ και την καθυστερημένη διάγνωση του λεμφοιδήματος που την ταλαιπωρούσε επί σειρά ετών
LIFO NEWSROOM