Eurovision 2022: Η Stefania θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας

Η Στεφανία Λυμπερακάκη στην σκηνή της Eurovision Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Η Στεφανία Λυμπερακάκη επιστρέφει στην Eurovision 2022, έχοντας αυτή τη φορά έναν διαφορετικό ρόλο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ, η περυσινή εκπρόσωπος της χώρας μας στην Εurovision θα είναι αυτή που θα ανακοινώσει το  12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον μεγάλο τελικό της 66ης Eurovision.

«Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα ανακοινώσει φέτος το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον μεγάλο τελικό της 66ης Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου 2022 στο "PalaOlimpico" του Τορίνο της Ιταλίας. Έναν χρόνο μετά η Στεφανία, που με το «Last Dance» έφερε την Ελλάδα στο τοπ 10 του διαγωνισμού, παρουσιάζει τη δική της μουσική εκπομπή στην Ολλανδία, έχει κυκλοφορήσει τρία νέα singles, ενώ πρωταγωνιστεί σε κινηματογραφική ταινία που θα βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Στον φετινό τελικό του διαγωνισμού αναλαμβάνει έναν άλλο ρόλο, να δώσει σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση την υψηλότερη βαθμολογία της Ελλάδας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Eurovision 2022: Κοζάκου και Καπουτζίδης στον σχολιασμό

Πίσω από τον σχολιασμό της Eurovision 2022 θα βρίσκονται για μία ακόμη χρονιά η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης, γι' ακόμα μια χρονιά, πιστοί στο ραντεβού τους, θα αναλάβουν τα ηνία του σχολιασμού της μετάδοσης της Eurovision 2022, που θα παρακολουθήσουμε απευθείας από την ΕΡΤ1, το ERTFLIX, το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη Φωνή της Ελλάδας, στις 10, 12 (ημιτελικοί) και 14 Μαΐου 2022 (μεγάλος τελικός), στις 22:00».

Υπενθυμίζεται ότι φέτος στη Eurovision συμμετέχουν 40 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, η οποία εκπροσωπείται από την Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και το τραγούδι «Die Together». Η Ελλάδα διεκδικεί εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στον πρώτο ημιτελικό, που θα γίνει στις 10 Μαΐου.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

TV & Media / Μαρία Κίτσου: «Μπορεί και αυτός να έχει παραπάνω κιλά, αλλά θα γράψει “πώς έγινε έτσι η Κίτσου"»

«Υπάρχει κόσμος που περνάει τα ίδια προβλήματα αλλά τα κάνει προβολή στον άλλον» εξήγησε η ηθοποιός για όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί το τελευταίο διάστημα για τα κιλά της
LIFO NEWSROOM
Τίνα Τέρνερ (1939-2023): Ένας αληθινός θρύλος

Μουσική / Τίνα Τέρνερ: «Ούτε ένας δεν με αγάπησε στη ζωή μου, ούτε καν ο πατέρας και η μάνα μου»

Παρ’ όλες τις επιτυχίες και τις εκρηκτικές εμφανίσεις, η Τίνα Τέρνερ έζησε τα πρώτα σαράντα χρόνια της ζωής της με μοναξιά, κακοποίηση και στερημένη από αγάπη. Ο τρόπος που άφησε πίσω της τον τρόμο και την ενδοοικογενειακή βία και έγινε σύμβολο τόλμης και περηφάνιας και η πορεία της προς τη σαρωτική επιτυχία είναι είναι τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ζωής της.
M. HULOT
Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

TV & Media / Λουτράκι: «Δεν θέλω να ξαναπώ τίποτα» - Αποχώρησε από ζωντανή σύνδεση η δασκάλα που κατήγγειλε τον 6χρονο

«Δεν ξέρω τι λέει αυτή η κυρία, ήθελε να κάνει τον θεατρινισμό της, ήθελε να βγει στην τηλεόραση για να κάνει αυτό το show» ανέφερε φανερά ενοχλημένος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
LIFO NEWSROOM