Η Stefania εξέφρασε τη χαρά της για τη 10η θέση στη Eurovision, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού.

 

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής από το Άμστερνταμ στην Αθήνα και όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα σχέδιά της η Στεφανία Λυμπερακάκη απάντησε με τον αυθορμητισμό της ηλικίας της.

 

«Τώρα μπορώ να φάω πίτα με γύρο, πολλές πίτες, γιατί δεν έφαγα πολύ», απάντησε γελώντας στην ΕΡΤ η 18χρονη τραγουδίστρια. «Και μπύρες...», συμπλήρωσε, αλλά αμέσως διόρθωσε: «Όχι, δεν μπορώ να το πω αυτό γιατί είμαι 18 χρονών».

 

Παράλληλα, η Stefania εξέφρασε την επιθυμία να καθιερωθεί καλλιτεχνικά στην Ελλάδα, όπως και «να μάθω να μιλάω καλύτερα ελληνικά». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να εκπροσωπήσει ξανά στο μέλλον την Ελλάδα στη Eurovision.Η Stefania με το «Last Dance» πήρε τη δέκατη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision, όπου οι μεγάλοι νικητές ήταν οι Ιταλοί Måneskin με το τραγούδι «Zitti e buoni».

 

«Στόχος μας ήταν να βρεθούμε στο top10 και είμαι πολύ χαρούμενη που το πετύχαμε», δήλωσε η τραγουδίστρια. Με την εμφάνισή της πήρε 91 πόντους από την ψηφοφορία των επιτροπών και 79 από το κοινό, φτάνοντας συνολικά στους 170.

 

Πέρα από το «παραδοσιακό» 12άρι από την Κύπρο, η Stefania πήρε άλλο ένα, από τη Γαλλία. Η δέκατη θέση είναι η καλύτερη για τη χώρα μας από το 2013, όταν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης είχαν πάρει την έκτη, με το «Alcohol is Free».