Stefania μετά τη 10η θέση στη Eurovision: Τώρα μπορώ να φάω πίτα με γύρο

Η Stefania στη Eurovision Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Η Stefania εξέφρασε τη χαρά της για τη 10η θέση στη Eurovision, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής από το Άμστερνταμ στην Αθήνα και όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα σχέδιά της η Στεφανία Λυμπερακάκη απάντησε με τον αυθορμητισμό της ηλικίας της.

«Τώρα μπορώ να φάω πίτα με γύρο, πολλές πίτες, γιατί δεν έφαγα πολύ», απάντησε γελώντας στην ΕΡΤ η 18χρονη τραγουδίστρια. «Και μπύρες...», συμπλήρωσε, αλλά αμέσως διόρθωσε: «Όχι, δεν μπορώ να το πω αυτό γιατί είμαι 18 χρονών».

Παράλληλα, η Stefania εξέφρασε την επιθυμία να καθιερωθεί καλλιτεχνικά στην Ελλάδα, όπως και «να μάθω να μιλάω καλύτερα ελληνικά». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να εκπροσωπήσει ξανά στο μέλλον την Ελλάδα στη Eurovision.



Η Stefania με το «Last Dance» πήρε τη δέκατη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision, όπου οι μεγάλοι νικητές ήταν οι Ιταλοί Måneskin με το τραγούδι «Zitti e buoni».

«Στόχος μας ήταν να βρεθούμε στο top10 και είμαι πολύ χαρούμενη που το πετύχαμε», δήλωσε η τραγουδίστρια. Με την εμφάνισή της πήρε 91 πόντους από την ψηφοφορία των επιτροπών και 79 από το κοινό, φτάνοντας συνολικά στους 170.

Πέρα από το «παραδοσιακό» 12άρι από την Κύπρο, η Stefania πήρε άλλο ένα, από τη Γαλλία. Η δέκατη θέση είναι η καλύτερη για τη χώρα μας από το 2013, όταν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης είχαν πάρει την έκτη, με το «Alcohol is Free».

 

 

 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τίνα Φέι δεν θα πήγαινε ποτέ διακοπές μόνο με straight ζευγάρια

TV & Media / «Δεν θα πήγαινα ποτέ διακοπές μόνο με στρέιτ ζευγάρια»: Η Τίνα Φέι για το The Four Seasons

Με αφορμή τη δεύτερη σεζόν του The Four Seasons στο Netflix, η Τίνα Φέι μιλά για το γκέι ζευγάρι της σειράς, την επιλεγμένη οικογένεια και το γιατί θα της φαινόταν ψεύτικη μια παρέα διακοπών μόνο με στρέιτ ζευγάρια.
THE LIFO TEAM
Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

TV & Media / Η Σίντνεϊ Σουίνι, το Euphoria και το backstage βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ένα βίντεο από τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν του Euphoria έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για το ανδρικό βλέμμα, τη σεξουαλικοποίηση των γυναικείων χαρακτήρων και την έλλειψη γυναικών πίσω από την κάμερα στο Χόλιγουντ.
THE LIFO TEAM
Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος του late-night να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ βλέπει το τέλος της late-night τηλεόρασης να πλησιάζει: «Δεν πεθαίνουμε, μας δηλητηριάζουν»

Μετά το τέλος του Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ, ο Τζίμι Κίμελ μιλά για το αβέβαιο μέλλον του Jimmy Kimmel Live!, το συμβόλαιό του που λήγει το 2027 και μια τηλεοπτική εποχή που, όπως λέει, δεν πεθαίνει από φυσικά αίτια.
THE LIFO TEAM
Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

TV & Media / Σταύρος Φλώρος: «Αυτή η φωτογραφία δεν δείχνει έναν άνθρωπο που έχασε ένα πόδι» - Η νέα ανάρτησή του

«Δεν ήθελα να αφήσω μια δύσκολη στιγμή να καθορίσει ολόκληρη τη ζωή μου» - Το μήνυμα του Σταύρου Φλώρου, οι φωτογραφίες και τα βίντεο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Survivor
THE LIFO TEAM
Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

TV & Media / Η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελλάδα που έμαθε να κοιτάζει πρώτα το σώμα

Ο θάνατος της Γωγώς Μαστροκώστα κουβαλά κάτι μεγαλύτερο από μια προσωπική διαδρομή: μια ολόκληρη ελληνική εποχή που έμαθε τις γυναίκες των μίντια να λειτουργούν πρώτα ως εικόνες, σώματα και φαντασιώσεις, ακόμη κι όταν προσποιούνταν ότι τις έβλεπε ως ανθρώπους.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Πολιτισμός / Ο Τομ Χανκς δεν μπορεί να αφήσει πίσω του τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο

Με αφορμή τη νέα σειρά World War II With Tom Hanks, ο ηθοποιός και παραγωγός εξηγεί γιατί επιστρέφει ξανά και ξανά στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο: όχι από νοσταλγία, αλλά επειδή βλέπει στα διλήμματά του κάτι τρομακτικά σημερινό.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ ξαναβγήκε στο πιο απρόσμενο τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής, 23 ώρες μετά το τέλος του Late Show μαζί με τον Eminem

Μία μέρα μετά το τέλος του Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ έκανε την πιο απρόσμενη τηλεοπτική επιστροφή: σε ένα τοπικό κανάλι στο Μίσιγκαν, με Eminem, Jack White και Jeff Daniels, και ένα φινάλε όπου το σκηνικό έγινε στάχτη.
THE LIFO TEAM